ARTIK ENGEL KALMADI, “BİNALAR SONUNDA YIKILIYOR”

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin genişletilmesi için Gölcük Belediyesi’nin verdiği hukuki süreç geçtiğimiz günlerde tamamlanmış gerekli bina kamulaştırmaları yapılmıştı. Bunun üzerine yolun genişletilmesine engel binaların yıkımına bugün başlandı. Ekipler cadde de geniş güvenlik önlemleri alarak yıkımı sürdürüyor.

Gölcük’ün önemli sorunları arasında gösterilen merkezi Kavaklı’ya, otogara, adliyeye bağlayan en alt yolun genişlemesi için hayata geçirilecek proje de artık engel kalmadı. Son binalarda yıllar sonra biten mahkeme süreci sonrasında bugün yıkılmaya başlandı.  Sabah saatlerinde başlayan yıkım için ekipler geniş güvenlik önlemleri alırken, yol trafiğe kapatıldı, giriş çıkışlar engellendi ve sonrasında yıkım aracı, tazyikli suyun yardımı ile yıkıma başladı.

TRAFİK RAHATLAYACAK

Uzan Apartmanının yıkımının bir kaç gün içinde tamamlanacağı ve alanın boşaltılması sonrasında yol genişletmeye hazır hale getirileceği öğrenildi. Yolun genişletme projesine ise Kış aylarının geçmesi sonrasında başlanacağı bize gelen bilgiler arasında. Yol çift şerit olduktan sonra trafik akışı daha rahatlayacak ve ilçemizin önemli bir sorunu daha çözüme kavuşmuş olacak. Yıkım işlemi sırasında vatandaşlarla ellerinde cep telefonu meraklı gözlerle yıkımı çektiler. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

88 + = 95