Arınç Gölcük’te Kuran Kursunu açtı

  1. Türkiye Hükûmeti’nin eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kavaklı Mahallesi’nde bulunan Kuran Kursu’nun açılışı için Gölcük’e geldi.

Gölcük’te bulunan Ziyaretliler Derneği tarafından Diyanet İşlerine bağlı Kuran Kursu açılışı yapıldı Açılışa TBMM Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç, Eski Bakan Osman Pepe, İl Müftüsü Yusuf Doğan, İlçe Müftüsü İlyas Öztel ve çok sayıda davetliler katıldılar.

“Milli Görüş’lülere ziyaret ettik”

Kavaklı Mahallesi’nde bulunan Ziyaretliler Kuran Kursu açılışı için ilçemizi ziyaret ettiğini ifade eden 61. Türkiye Hükûmeti’nin eski Başbakan Yardımcısı ve TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç daha öncesinde İskele Yolu Mevkii’nde bulunan Köfteci Beyazıt’ın işletmecisi Mustafa Beyazıt’ın iş yerinde ziyaret etti.

Gerçekleştirdiği ziyaret hakkında kısa bir açıklama yapan Arınç; “Gölcük’ü ziyaretimizin iki amacı var. Birincisi ziyaretliler Kuran Kursu açılışı. O hizmetleri yürüten Seyfettin Öztürk arkadaşımız benim herhalde en az 30 yıllık arkadaşımdır. Milli Görüş’te beraber hizmetlerimiz olmuştu. Onun böyle hayır hasenat işleri, eğitimle ilgili işlerini takdirle karşılıyorum. Onun daveti üzerine bugün Gölcük’e geldim. Tabi Gölcük’e gelmişken yine kadım dostumuz Mustafa Beyazıt’ı ziyaret etmek istedim. Mustafa Beyazıt arkadaşımızda Milli Görüş’te uzun yıllar hizmet etmiş bir kardeşimizdir. Şimdide Fatih Erbakan Bey’le birlikte aynı parti çatısı altında hizmetlerine devam ediyorlar. Mustafa Beyazıt denilince köfte akla gelir. Kendisini öğle yemeğinde ziyaret ettik. Buradan da Ziyaretliler Kuran Kursumuzun açılışını gerçekleştirip İstanbul’a geçeceğiz” dedi.

..

????????????
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

71 + = 81