DEV MİTİNGE KAÇ KİŞİ KATILDI..?

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, şu dakikalarda İzmit milli irade meydanında on binlere konuşuyor.

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması: “Dünya güzeli Kocaeli… Orhangazi’nin, Gazi Süleyman Paşa’nın, Akçakoca’nın emaneti Kocaeli… Büyük fetihlere kapı açan Kocaeli… Toprağını evliyaların bereketlendirdiği Kocaeli… Büyük yıkımlardan, büyük felaketlerden çıkıp, kendi yarasını saran, dimdik ayakta duran Kocaeli… En zor zamanlarda devletine sahip çıkan Kocaeli… Bugün sizleri, hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum Kocaeli… Şu hale bak. Şu güzelliğe bak. Şu coşkuya bak. Sizleri 31 Mart’a hazır görüyorum. 31 Mart akşamı bu kalabalığı burada takip edeceğim. Allah Kocaeli’yi nazardan saklasın.

Sizler bana ve Cumhur İttifakına her zaman sahip çıktınız. Bize inandınız. Ülkemizin yolunu, ufkunu açtınız. Türk demokrasisinin gücüne güç kattınız. 24 Haziran’da rekor oy oranlarıyla durmak yok yola devam dediniz.

Kocaeli’nin bu tablosu karşısında duygulanıyorum. Az önce resmi rakamları istedim. Mitinge katılım 120 bin kişiymiş. Gerçekten çok duygulandım. Maşallah Kocaeli.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 19 = 24