ALTIN MADALYALI MUHTEŞEM YEMEKLER YALI EVLERİNDE

Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı Evleri’nin Bayan Milli Aşçıları sadece Türk yemekleri ile katıldıkları yarışmalarda Ukrayna ve Makedonya’yı fethetti ve ülkemize altın madalyalar kazandırdılar. Artık ünü sınırlarımızı aşmış bu müthiş lezzetleri sizlerde Yalı Evlerine giderek tadabilirsiniz.

Gölcük Belediyesi’nin sosyal ve kültürel alanda önemli bir hizmet olarak hayata geçirdiği Değirmendere Tarihi Yalı Evleri çok farklı başarılara imza atıyor. Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı Evleri’nin Bayan Milli Aşçıları sadece Türk yemekleri ile katıldıkları yarışmalarda Ukrayna ve Makedonya’yı feth etti ve ülkemize altın madalyalar kazandırdılar.

MÜTHİŞ LEZZETLER YALI EVLERİNDE

Ukrayna’da Aşçıbaşılar Birgül Uzuner tatlı ile Kezban Bayar’da “Hünkar Beğendi” ile Makedonya’da ise Birgül Uzuner tatlı ve “Tandır” ile Kezban Bayar ise “Hünkar Beğendi” ve “Mantı” ile Altın Madalya kazandı. Bu büyük başarı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başta olmak üzere Yalı Evleri personelini çok mutlu ederken, bu altın madalyalı yemeklerin Yalı Evlerine misafirlere sunuluyor olması ayrı bir heyecan oluşturdu. Bu müthiş lezzetleri Değirmendere Yalı Evleri’nde sizlerde tadabilirsiniz.

YALI EVLERİ ARTIK BİR DÜNYA MARKASI

Ukrayna Kiew de Cook fest  ve Makedonya’da düzenlenen GASTROMAK 2018 yarışmasına Jüri üyesi olarak katılan Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Termal Tesisleri, Değirmendere Yalı Evleri, Eriklitepe Tabiat Parkı ve Kavaklı Yüzme Havuzu Müdürü Tayfun Gündüz yaptığı açıklamada ; “Ülkemizi ve Bayrağımızı en iyi şekilde temsil edip İstiklal Marşımızı çaldırdığımız ve oralarda dinlettiğimiz için çok mutlu oldum. Bu noktada Yalı Evleri Konak Sofrası’nın artık bir Dünya markası olma yolunda ilerlediğini belirtmek istiyorum. Bu altın madalyalı, Dünyaca lezzeti tescillenmiş yemekleri halkımızda Yalı Evleri’nde tada bilir. Herkesi bekliyoruz” dedi. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 4 =