ALP’TEN ÇOK ÖNEMLİ MESAJLAR

 

 

 “GENEL MERKEZİMİZ HER ŞEYİ NOT EDİYOR”

 

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, İdris Alp başkanlığında Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde Daraltılmış İlçe Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı da teşklatlara çok önemli mesajlar veren Alp, “Süreç başlamadan önce yerel yönetimlerle alakalı hiç kimsenin kendi başına hareket etmesini ne teşkilat olarak biz uygun görüyoruz, ne de genel merkezimiz uygun görüyor” dedi. Toplantı Başkan Ellibeş’te bir konuşma yaptı ve 4.5 yılı değerlendirdiği bir de sunum gerçekleştirdi.

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı yerel seçimin startını verdi. Geçtiğimiz akşam Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde Daraltılmış İlçe Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya İlçe Başkanı İdris Alp başta olmak üzere Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanlarıyla Gençlik ve Kadın Kolları başkan ve yöneticileri tam kadro katıldı. Başkan Mehmet Ellibeş’in geçen 4.5 yıl süreçte ki icraatlarının bir sunumunu yapmasının öncesinde Başkan Alp teşkilatlara seslendiği önemli bir konuşma yaptı.

 

“GENEL MERKEZİMİZ HER ŞEYİ NOT EDİYOR”

 

Önümüzde bizleri önemli bir süreç bekliyor diyen Alp konuşmasının devamında ise şunları söyledi: “Her süreçten başarıyla çıkmış partimiz ve teşkilatlarımız önümüzde ki süreçten de birlik ve beraberlik içinde, kol kola, sırt sırta çıkacağından hiç kuşkum yok. Sokak yerel seçimlerle alakalı yavaş yavaş ısınmaya başladı. Herkes bir şeyler konuşuyor. Süreç başlamadan önce yerel yönetimlerle alakalı hiç kimsenin kendi başına hareket etmesini ne teşkilat olarak biz uygun görüyoruz, ne de genel merkezimiz uygun görüyor. Süreç başlar gerek belediye başkan aday adaylığı gerekse meclis üyeliği ile alakalı teşkilatın usulüne uygun hiyerarşik yapıya göre süreç hep birlikte yönetilir. Bunun haricinde kim nasıl hareket ediyorsa özellikle söylüyorum genel merkezimiz her şeyi not alıyor” dedi.

“BİR OLALIM, DİRİ OLALIM, KARDEŞ OLALIM, BERABER OLALIM”

 

Birleşmiş Milletler Topluluğu’nda Dünya’nın gözü önünde Cumhurbaşkanımızın haksızlığın, adaletsizliğin, zulmün karşısında, herkesin gözü önünde, bu zulmü yapanların gözlerinin içine bak baka ifade etti diyen Alp ayrıca şunları söyledi: “Tüm Dünya’da ülke ve millet olarak mazlumun yanında haksızlığın karşısında olan ve adaletsizliği ifade eden tek lider Recep Tayyip Erdoğan’dır. Tek millet Türk Milletidir. İşte böyle bir parti de, işte böyle bir milletin mensubu olarak, Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümek bizim için çok büyük bir şanstır. 194 ülkenin hangi lideri bu kadar net zalime zalimsin demiştir. Elbette bunun bir bedeli var. Dünya 5’ten büyüktür demenin bir bedeli var. Bu saldırılar, geçmişte olduğu gibi, bugün de olduğu gibi yarın da olacaktır. Her türlü bedeli bize ödetmek için, her türlü tezgahı yaptılar. Başarabildiler mi? Başaramadılar. Bugünde ekonomik saldırı ile deniyorlar. Millet ve iktidar olarakta geçmişte yaptıkları operasyonlar gibi elimizin tersiyle ittik. Yeter ki bir olalım, diri olalım, kardeş olalım, beraber olalım” ifadelerini kullandı.

 

“MECLİS ÜYELERİ TOPLANTILARA MUTLAKA KATILIM”

 

24 Haziran seçimlerini yaptık, Ramazan ayı öncesi ve sonrası çok büyük bir gayret gösterdik diyen Alp konuşmasının devamında ise, “Buradan tekrar hakkı teslim etmek istiyorum. Gerçekten çok güzel bir çalışmanın altına imza attık. 13.seçimimizden de başarıyla çıktık. Tarihin altına imzamızı attık. Her birinizin emeği vardır. İnşAllah Rabbim bu emeklerimizi de ahirette karşımıza çıkarsın. Seçim sonrasında Yaz tatili dönemi dedik. Dün itibariyle çalışmalarımıza başladık. Tüm kademelerimizle artık sokaklardayız. Her akşam bir mahallemizde olacağız. Mahalle teşkilatına gidiyoruz, durum tespitini yapıyoruz, gideceğimiz hanelerin kapısını çalıyoruz, kahvehanelere gidiyoruz, kafelere gidiyoruz, camilere gidiyoruz. Her akşamki programımız bu olacak. Tarihleri bildireceğiz. Seçimden seçime değil, her zaman sahada olan bir teşkilatız. Biz tek başımıza bunları başaramayız. Güç birliği yapmalıyız. Gerek mahalle başkanlarımızın, meclis üyelerimizin, parti yöneticilerimizin gerekse kadın ve gençlik kollarımızın, bu konuda hassasiyetli olmanızı istiyorum. Meclis üyelerimiz mutlaka mahalle toplantılarına katılın. Bunun mazereti yoktur. Her hafta yapmaya devam edeceğiz. Programlı bir şekilde bu çalışmalara başlamazsak, diğer partilerden bir farkımız kalmaz. Tecrübemizi enerjiye çevireceğiz ve tekrar sahaya yansıtacağız” ifadelerini kullandı.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZIN HAKKINI HUKUKUNU SOKAKTA KORUYUN”

 

Alp konuşmasının sonunda ise şu önemli mesajları verdi: “Biz belediyemiz, bir belediye başkanımız var. Belediye başkanımızın hakkını hukukunu korumak önce bana sonra siz teşkilatlarımıza düşer. Lütfen rica ediyorum. Bu konuda bizim boynumuzu hiç bükmeyen Belediye Başkanımıza her anlamda sahip çıkağız. Bizim mevcut sürecin sonuna kadar bir belediye başkanımız var. Sizlerden bunu özellikle rica ediyorum. Bir birimizin hakkını hukukunu koruyalım. Ben sizin hakkını hukukunu korurum. Sizlerde bizlerin, belediye başkanımızın hakkını hukukunu sokakta koruyun” diyerek sözlerini noktaladı.

“FİTNE FESAT PEŞİNDE KOŞANLARA FIRSAT VERMEYİZ”

 

Alp’in konuşması sonrasında sunumunu yapmak üzere kürsüye Başkan Ellibeş geldi. Projelerin sunumu öncesinde de Ellibeş bir konuşma yaptı ve şunları söyledi: “Değerli ilçe başkanımızın ifade ettiği gibi güçlü, kuvvetli bir ailenin bireyleri olarak, fitne fesat peşinde koşanları bugüne kadar aramıza sokmadık. Sorti yapmak isteyenler, bu noktada gayret edenler hep oldu ama aramıza sokmadık, bundan sonrada sokmayız. Bu ekip, bu teşkilat hesap, fitne, fücur peşinde koşanlara fırsat vermez. Bu konuda en ufak bir tereddüdüm yok” dedi.

 

“BU KALEYİ KİMSEYE TESLİM ETMEYİZ”

 

Yerel seçim sürecine girdiğimiz şu süreçte her birimize çok değerli görevler düşüyor diyen Ellibeş, “Bu kaleyi hiç bir şekilde başka bir yönetime teslim etmek gibi bir düşüncemiz yok. Bu noktada çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Siyasetin doğru yolu bir tanedir. Bu süreç içinde sizlerden aldığımız yetki doğrultusunda 3 dönemdir hizmet ediyoruz. 2004’de Yüce Rabbim nasip etti, teşkilatımızın gayreti sonucunda bayrağı yere düşürmedik. Burçlara diktik. 2009 geldi, belediyeler birleşti, yine bir seçime girdik. Güçlü bir şekilde bayrağı burçlara diktik. 2014’de bir tarih yazdık. 3 dönem üst üste bir parti Gölcük’te seçimi kazandı. Yine AK Parti bayrağını Gölcük’ün burçlarına diktik. Bu tesadüflerle olmaz. Şansla hiç izah edilmez. Şans ve çalışmanın karşılığıdır. Uyumun karşılığıdır. Alın terinin karşılığıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızdan başlayan uyumlu çalışmaların sonucudur” dedi.

 

“HİZMET TEK BAŞINA YETERLİ DEĞİL”

 

Ellibeş konuşmasının devamında ise, “Bugün itibariyle de baktığımızda her yaptığımız çalışma da boynumuzu eğecek, yüzümüzü kızartacak bir ayıbımız yok. Yolsuzluğa, usulsüzlüğe, ahlaksızlığa bulaşmadan, seçim beyannamemizde vaat ettiğimiz hizmetlerin öncelikli olanlarından başlayarak, bugün itibariyle seçim beyannamemizde vaat ettiğimizin yüzde 90 oranında yapıldığının görünmesi hepimizin mutluluğudur. Tabi bu tek taraflı yeterli değil. Bir de sokaktaki, sizlerdeki algı önemli. 41 yıllık belediyecilik tecrübemden çıkardığım bu. Algı çok önemli. Hizmet tek başına yeterli değil. Hizmeti yaparken nasıl yaptı? Adaleti eşitliği göz önünde bulundu mu?  Vatandaşla gönül köprüsü kurdu mu? Bunlarla bütünleştiğinde sonuç hep zaferle neticelenmiştir. Sizden aldığımız güçle 3 dönemdir görev yaptık. Bu çizgiden sapmadık, saptırmak isteyenlere de fırsat vermedik. İlçe teşkilatlarımızın samimi destekleri ile bugünlere geldik. İşte bu sistem içerisinde yeni döneme giriyoruz. Genel merkezin belirlediği yol haritası hepimizin kabulüdür. İsimlere hiç takılmadık, şuanda da takılmıyoruz. Kalpten gönülden katıldığım bir şey var 2019 yerel seçimlerinde de Gölcük’ün burçlarında AK Parti bayrağı dalgalanacaktır. Bundan hiç kuşkumuz yoktur” dedi ve sonrasında 4.5 yıllık süreçte yapılan icraatlarının sunumu gerçekleştirdi ve toplantı son buldu.  Haber: Serkan SIDAL       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 21 = 28