GÖLCÜK’TE CİNAYET!

Gölcük cinayetle sarsıldı. Nakliye Firmasında Müdürü olarak çalışan Umut Duman İhsaniye’de vurularak öldürüldü. Cinayetin neden işlendiği bilinmezken, polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

Gölcük’te bugün bir kişi silahla vurularak öldürüldü. Alınan bilgilere göre, Gölcük Çiftlik Mahallesi, Özler Caddesi, Fidanlık Camisii karşısında meydana gelen olayda nakliye firmasında müdürlük yapan 38 yaşındaki Umut Duman, yanına araçla yaklaşan başka bir kişi tarafından silahla vuruldu. Olayın gerçekleştiren kişi araçla hemen kaçarken, yaralı Umut Duman ise yerde kanlar içerisinde kaldı.

HASTANE DE VEFAT ETTİ

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri hemen müdahale ettiler. Sağlık ekipleri ağır yaralı olan Umut Duman isimli kişiyi Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralı halde hastaneye giden Umut Duman’ın vücuduna çok sayıda kurşun isabet ettiği ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi yada kişiler  olay yerinden kaçarken, polis geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 1 =