ALP’TEN CHP ÜST YÖNETİMİNE SERT ELEŞTİRİLER

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris alp haftalık düzenli olarak yaptığı basın açıklamasında önemli konulara değindi. CHP’nin HDP kongresine katılmasını sert bir dille eleştiren Alp, “HDP’nin terör örgütünün sözcüsü, eylemcisi olduğunu net görüyoruz ama bizi inciten CHP’nin orada olması ve şu gördüğünüz fotoğrafı vermesidir. CHP’nin temsilcisi burada, “Mustafa Kemal’in askerlerine it sürüsü dedim yine diyorum” diyen adamla yan yana oturuyor. CHP’nin üst yönetimi, seçmenine bunu nasıl izah edecek merak ediyorum”dedi.

 

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris alp haftalık düzenli olarak yaptığı basın açıklamasında önemli konulara değindi. Öncelikle Afrin Harekatına değinen Alp şunları söyledi: “Geçtiğimiz hafta canımızı yakan, bizleri derinden üzen şehitlerimiz oldu. Tabi ki ateş düştüğü yeri yakıyor. Bu bağlamda şehitlerimize rahmet diliyoruz. Ruhları şad olsun. Peygamber efendimize komşu olacaklarına eminiz. Onun şefaatine nail olmak bize de nasip olsun inşAllah. Bu ülkenin topraklarının geçmişten günümüze bizlere nasıl emanet olduğu ortada. Bu emanete bu bayrağa, toprağa sahip çıkmak adına da şehit verilecekse elbette ki hepimiz hazırız. Yeterki bizlere de nasip olsun. Çünkü bu topraklar kanlan korunmuştur. Artık Türkiye’nin durduğu yerde durupta, tokat ve yumruk beklemesi gibi bir şey söz konusu değil. Sınırlarını koruma adına sınırlarının ötesinde harekat yapma zorunluluğu var. Artık kendi güvenliğimiz için sınırlarımız dışında da yedi düvelle mücadele eden bir ülkeyiz. Biz biliyoruz ki artık savaşlar terör örgütleri üzerinden devletler tarafından yapılıyor. Bunun farkında olan ülkemizi yönetenler gerekli ülkelere birinci ağızdan tepkilerini dile getiriyorlar. Çok anlamlı bir duruş sergilemiş durumdayız. CHP’nin üst yönetimi hariç seçmenine bir şey demiyoruz, biliyoruz ki onlarda bizimle aynı hassasiyet içinde. Bayrağı, vatanı ile bir olan bir seçmen. Bu bağlamda Kılıçdaroğlu ve yönetimi hariç bütün millet tek yürek, tek yumruk olmuş, askerinin Mehmetinin yanında duruyor. Bu çerçevede artık bu harekatının sonu nereye gidecekse gidileceğini düşünüyorum. Bayrağımızın dalgalanması için bedel neyse ödenecektir, bizlerde ödemeye hazırız” dedi.

“CHP’NİN O KONGREDE OLMASI BİZİ VE ŞEHİTLERİMİZİ İNCİTTİ”

Açıklamalarına devam eden Alp, “Şehitlerimizin olduğu günün ertesi günü HDP’nin Ankara’da bir kongresi oldu. Tabi ki HDP bir siyasi partidir. Mecliste grubu vardır. Kongre yapması hakkıdır fakat burada terör örgütü yandaşı sloganları atılması, terör örgütü liderinin posterlerinin açılması, buna istinaden Afrin ile ilgili halay çekilmesi, oraya çağrılar yapılması, tüm ülkenin vicdanını yaralamıştır. Şehitlerimizin ruhunu incitmiştir. Bunun hesabını gerek yargı da gerekse seçmenimiz sandıkta hesabını soracaktır. Burada ilginç olan bir nokta daha var. Sadece HDP’nin ne olduğu ortada. Terör örgütünün sözcüsü, eylemcisi olduğunu net görüyoruz ama bizi inciten CHP’nin orada olması ve şu gördüğünüz fotoğrafı vermesidir. CHP’nin temsilcisi burada, “Mustafa Kemal’in askerlerine it sürüsü dedim yine diyorum” diyen adamla yan yana oturuyor. CHP’nin üst yönetimi, seçmenine bunu nasıl izah edecek merak ediyorum. Bu şekilde bir tabloyu kamuoyuna anlatmamız bir siyasi parti olarak en doğal hakkımızdır. CHP’nin benim kanaatimce iktidar olmak istemiyor, kavga istiyor. Bu tablo bizi çok şaşırtmıyor. Bunların milletvekilleri öncesinde de terörist cenazelerinde idi. Bunların genel başkanları DHKPC ile birlikte savcımızı şehit edenleri savunacak kadar söz söyleyebiliyor. Diğer tarafta hendek olaylarında bizim çocuklar iyi çocuklardır diyende bu genel başkan idi.CHP cesaretini toplayıpta hükümet ile ilgili konuşmak dışında ne zaman Türkiye düşmanlarına karşı duracak onu da meraklan bekliyoruz” şeklinde konuştu.

“GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK”

Gölcük ile ilgili yerel konulara da değinen Alp, “İlçemizde trafik düzenlemesine toplumumuz yavaş yavaş alışıyor. Kurallara uyduktan sonra trafiğin daha da rahatlayacağı aşikar. Burada halkımızdan bu kurallara uymasını özellikle rica ediyoruz. Tabi ki Gölcük 161 bin nüfuslu kent olmuştur. Kent yaşamına artık herkesin ayak uydurması gerekiyor. Tabi ki zorlanacağız. Eskisi gibi değil, 60 bin nüfustan 160 bin nüfusa çıktık. Son 10 yılda Yüzde 300 araç sayısı Gölcük’te artmış. Nüfus ve araç yoğunluğu artınca bu tarz değişikliklerde kaçınılmaz oluyor. Mecburuz bu trafik kuralları çerçevesinde bu düzenlemeyi yapmaya. Hedefimiz toplumun daha rahat ve düzenli hareket etmesidir. Sorunlar varsa da süreç içinde müdahale edilecektir. Hastane ile ilgili her şey hazır. Milletvekilimiz de açıkladı. Mayıs ayına kadar temeli atmayı hedefliyoruz. Olumsuz bir şey olursa gecikme yaşanabilir. Beraberinde Mareşal Fevzi Çakmak caddesinin kamulaştırılmasıyla alakalı yıkımlar devam ediyor. Mahkemenin çok az bir kısmı kaldı. Kamulaştırma bitecek ve orayı duble yol yapacağız. Kavaklı’nın sonuna kadar da prestij bir bulvar haline gelecek. Işıklandırmasıyla, her yeriyle çok güzel olacağını düşünüyorum.  Şuan İSU bir terfi istasyonu yapıyor. Ondan sonra kamulaştırma bitince bu çalışmada başlayacak. Değirmendere’de iki proje başlayacak. Köprülü kavşağın ihalesi yapıldı. Kapalı Pazar yeri içinde son noktadayız. Önümüzdeki süreçte çehresi değişmiş bir Gölcük ile karşı karşıya olacağız. Birçok proje başlayacak ve hızlı bir şekilde tamamlanacak” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

91 − = 81