ALP VE EKİBİ SAHURA KADAR ÇALIŞIYOR

 

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde Ramazan ayında olmamız nedeniyle Teravih Namazı ile başlayan çalışmalar, Sahura kadar devam ederken, kahve ve ev ziyaretleri yapan İlçe Başkanı İdris Alp ve parti yöneticileri, vatandaşlardan destek isteyip, seçimlerin önemini anlatıyor.

 

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı İdris Alp başkanlığında erken seçim kararı alındıktan sonra tempoyu iyice arttırarak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde Ramazan ayında olmamız nedeniyle Teravih Namazı ile başlayan çalışmalar, Sahura kadar devam ederken, kahve ve ev ziyaretleri yapan İlçe Başkanı İdris Alp ve parti yöneticileri, vatandaşlardan destek isteyip, seçimlerin önemini anlatıyor. Alp ayrıca gündüz ziyaretlerinde de Gölcük Sanayi Esnafını ziyaret edip, hal hatırlarını sordu, yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

“HALKIMIZILA EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE VERDİK”

Alp gazetemize yaptığı açıklamada, “Sahura kadar çalışmalarımız devam ediyor. Halkımızla el ele, gönül gönüle verdik. 24 Haziran’da yapılacak seçim, bizler için sıradan bir seçim değil, ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerinin kapılarını açacak önemli bir seçimdir. Bu nedenle her zamankinden daha fazla çalışıyoruz. Seçim akşamına kadarda tempomuzu arttırarak tüm teşkilatlar olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Ne yaparlarsa yapsınlar Güçlü Türkiye yolundan bizleri ve milletimizi kimse döndüremeyecek” dedi.

 

 

 

 

Print
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

75 − = 72