BELEDİYEDEN AÇIKLAMA: 31 ARALIK SON TARİH

“31 ARALIK’A KADAR TAŞINMALAR TAMAMLANMALI”

Gölcük Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Belediyemizin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte gerçekleştirdiği “ Gölcük Sanayi Sitesi”ne 31 Aralık’a kadar taşımaların tamamlanması gerektiği belirtildi.

Gölcük Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Belediyemizin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte gerçekleştirdiği “ Gölcük Sanayi Sitesi” yapımı tamamlanarak esnafımızın hizmetine sunulmuş bulunmaktadır. Esnaflarımız hızlı bir şekilde yeni ve modern işyerlerine taşınmakta olup, taşınma işleminin 31 Aralık 2018 tarihi itibariyle tamamlanması planlanmıştır.

31.12. 2018 TARİHİNE KADAR

Esnafımızın ve vatandaşımızın sağlıklı, modern bir ortamda hizmet vermesi ve hizmet alabilmesi için bir an önce yeni dükkanlarına geçilmesi önem arz etmektedir. Bu nedenle esnaflarımızın 31.12.2018 tarihine kadar yeni dükkanlarına taşınarak burada hizmet vermeye başlamaları, hizmetten istifade edecek vatandaşlarımızın da faydalarına olacaktır. Yeni Sanayi Sitemizin esnaflarımıza ve halkımıza hayırlı olması, bereketli kazançlar getirmesi, yeni yılda yeni ve modern bir çalışma ortamında hizmete devam etmesi en büyük dilek ve temennimizdir” denildi.

DCIM100MEDIADJI_0076.JPG

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1