ALP, TEŞKİLATLARINI YEREL SEÇİME HAZIRLIYOR

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp Mart 2019 yerel seçim çalışmalarına mahalle teşkilatlarını ziyaret ederek devam ediyor. Mahalle başkanlarına ve yönetimlerine yerel seçim ile ilgili bilgi veren Alp, teşkilatlarını seçime hazırlıyor ayrıca kahvehane ziyaretleri yaparak vatandaşlarla da bir araya geliyor.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Teşkilatlarını Mart 2019’da yapılacak yerel seçime hazırlayan Alp, mahalle teşkilatlarının toplantılarına katılıp, son gündemle ilgili bilgi veriyor ve yerel seçimde nasıl bir çalışma yöntemi izleyeceklerini aktarıyor. Alp ayrıca gittiği mahalleler de kahvehane ziyaretleri yapıp, vatandaşlarla bir araya geliyor.

“SEÇİMDEN SEÇİME ÇALIŞAN BİR PARTİ DEĞİLİZ”

Son olarak İpekyolu ve Yazlık Mahalle Teşkilatlarını ziyaret eden Alp, burada mahalle başkanları ve yönetimleri ile bir araya geldi. Onlara önemli açıklamalar yapan Alp şunları söyledi: “Biz herkesin bildiği üzere seçimden seçime çalışan değil her zaman saha da milleti ile iç içe olan bir partiyiz. Bu enerjimizi ve idealleri gerçekleştirme de en büyük destekçimiz olan da siz mahalle teşkilatlarımız. Her seçimde büyük zaferlere imza atmamızda pay sizlerin” dedi.

“EN BÜYÜK İŞ SİZLERE DÜŞÜYOR”

Alp konuşmasının devamında ise, “Şimdi önümüzde yerel seçim var. Bu seçimde de en büyük iş sizlere düşüyor. Ben geçmişte olduğu gibi bu seçimde de aynı azim ve şevk ile çalışacağınızı düşünüyorum. İnşAllah milletimizin desteği sizlerin çalışma azmi ile AK Parti bayrağını Gölcük’e tekrar dikeceğiz. Seçim süreci ile ilgili çalışaları genel merkezimiz sürdürüyor. İlçemiz içinde en doğru isim açıklanacaktır. Bundan yana hiç bir kuşkumuz yoktur. Sizlere sonsuz güveniyorum” diyerek sözlerini noktaladı. Alp ayrıca yerel seçimde yapacaklarını çalışmalarla ilgili bilgi verdi ve toplantı son buldu.

KAHVEHANELERDE VATANDAŞLA İÇ İÇE

Mahalle toplantıları sonrasında da mahallelerde bulunan kahvehaneleri ziyaret edip vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Alp, Mart 2019’da yapılacak seçimlerde destek istedi ve mahallelilerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. Onlar çay içip, sohbet eden Alp her zaman olduğu gibi yine halka iç içe onların yanında olduğunu gösterdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

40 + = 47