ALP: “SÜREÇ BAŞLAR BU KAPI HERKESE AÇIKTIR”

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp haftalık basın toplantısını gerçekleştirdi. Önemli açıklamalar yapan Alp, “Genel Merkez açıklamadan aday adaylığıyla ilgili söylemler bir fayda getirmez. Süreç başlar, bu kapı herkese açıktır.  Süreç başlamadan aday adaylığı konusunda konuşmaya genel merkezimiz olumlu  bakmaz” dedi.

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp haftalık basın toplantısını gerçekleştirdi. Önemli açıklamalar yapan Alp şunları söyledi:  “Türkiye bu zor coğrafyada kuşatma altına alınmak istenen bir ülke ve millet. Bizler bu kuşatmaya millet olarak meydan okuyoruz. En son ki hamle ekonomik operasyon. Türkiye’yi yıllardır birçok zeminde kuşatma altına alıp, boğmak istediler. Bizler bununla mücadele edip, onları planlarını yok edeceğiz. Millet şu anda milli ve yerli bir duruş sergileyerek adeta meydan okuyor. Türkiye Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar çok badireler atlattı. İnşallah bu zorlu günleri de Türkiye atlatacak. Çok zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafya da biz varız dedikçe bu baskılar, zorluklar bitmeyecek. 100 yıl önce de şimdi de aynı hesaplaşmalar devam ediyor. Çünkü batı kendi yüzyıllarını garantiye almak için mazlum milletlerin coğrafyasında kan akıtmaktadır. Bugün bunları yaşanıyor diye hiçbir yatırımımızdan, hiçbir hedeflerimizden asla geri durmayacağız. Bugün bir satranç oyunundayız. Savaşın tam ortasındayız. Tüm dünyada ekonomik savaş var. Bunu kimse inkar edemez. Çin’le, Amerika’nın para birimi üzerinden  girdiği bu savaştan Dünya devletleri olumsuz etkilenmektedir. Bu süreci alacağımız tedbirlerle en az hasarlarla geçeceğiz” dedi.

“OKULLAR AÇILINCA SAHAYA İNECEĞİZ”

Alp açıklamasının devamında ise, “Gölcük özelinde çalışmalarımız devam ediyor. Yerel seçimler için sandık bazlı çalışmalarımıza başladık. Tüm seçmenler üzerinden çalışmalarımıza da bugünden itibaren başlıyoruz. Okullar açıldıktan sonra da saha çalışmalarımıza başlıyoruz. Gündüz esnaf ve vatandaşlar, akşam kahvehane ve ev ziyaretlerimiz olacak. Beraberinde Gölcük Beledeimizin yaptığı yatırımlar hızla devam etmektedir. Bütün yatırımlar alt yapısıyla, üst yapısıyla çok hızla sürecek. Şu anda Halıdere kent meydanı çalışmaları başladı. Mart sonuna kadar ne söz verdiyse gerçekleştirecektir.  Gölcük Belediyesi özverili bir şekilde halkımıza bir çok noktadan hizmet üretmeyi sürdürüyor” dedi.

“SÜREÇ BAŞLAR BU KAPI HERKESE AÇIKTIR”

Yerel seçimlerle ilgili de konuşan Alp, “AK Parti ‘de isimler önemli değildir. Adaylar konusunda ilçemize en çok çalışmayı yapabilecek isimler görev alacaktır. Ne ekersek onu biçiyoruz. Biz Gölcük’te sevgi ektik, bunun meyvesini yiyeceğiz. Vatandaşlarımızla oturup konuşacağız. Aday adayları süreci başladığı zaman herkes başvurusunu yapabilir. Genel Merkez açıklamadan aday adaylığıyla ilgili söylemler bir fayda getirmez. Süreç başlar, bu kapı herkese açıktır.  Süreç başlamadan aday adaylığı konusunda konuşmaya genel merkezimiz olumlu  bakmaz” ifadelerini kullandı. MHP ile yapılması muhtemel ittifakla ilgili de konuşan Alp, “Bu ittifakla iligli kararı verecek olan genel merkezdir. Genel Merkezimiz her yerde ittifak yapacağını sanmıyorum. Karar her zaman söylediğim gibi genel merkezimizindir” diyerek sözlerini noktaladı.  Haber: Serkan SIDAL

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

35 + = 40