ALP ÇOCUKLAR GİBİ ŞENDİ

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Sultan Camisi’ni ziyaret ederek Kuran Kursu’nda eğitim gören öğrencilerle bir araya gelip, onlara hediyeler dağıttı. Çocuklarla gönlünce eğlenen Alp yaptığı açıklamada, “Onların yüzündeki mutluluk her şeye değer” dedi.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp siyasette çalışkanlığı ile tanınırken, hayata geçirdiği sosyal projelerle de halkın gönlünde yer kazanıyor. Çocuklarla da yakından ilgili olan Alp en son Sultan Camisi’ni ziyaret ederek Kuran Kursu’nda eğitim gören öğrencilerle bir araya gelip, onlara hediyeler dağıttı. Miniklerle yakından ilgilenen Alp, öğrencilerle gönlünce vakit geçirdi. Alp’e, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Çetin Seymen’de eşlik etti.

ONLARIN YÜZÜNDEKİ MUTLULUK HERŞEYE DEĞER

Alp ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Cuma Namazı sonrasında, Sultan Camisi’ni ziyaret ederek Kur’an Kursunun minik öğrencileri ile bir araya geldik. Onları daha çok teşvik etmek adına hediyeler verdik. Milli ve manevi değerlere bağlı bireylerin yetiştirilmesi amacıyla açılan bu tür kurslarda eğitim alan çocuklarımız, yarınlarımızın güvencesidir. Onların yüzündeki mutluluk her şeye değer” dedi. Alp ayrıca kurslar hakkında da bilgi alıp, her zaman destekçileri olduklarını belirtti. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 3