Alacak verecek tartışmasında bacağından vuruldu

Alacak verecek tartışmasında bacağından vuruldu

Gölcük Kavaklı sahilinde Cenk C (46), borç-alacak meselesi nedeniyle tartıştığı Ü.D. tarafından tabancayla bacağından vurularak yaralandı. Olaydan sonra kaçan Ü.D., kısa sürede yakalandı.

Olay, geçtiğimiz gece 23.30 saatlerinde Gölcük Kavaklı Mahallesi’ndeki Kıbrıs parkında meydana geldi. İddiaya göre, aralarında borç-alacak meselesinden husumet bulunan Cenk C ile Ü.D., aynı araçla parka geldi. Cenk C ile Ü.D. tartışmaya başladı.

SİLAH KONUŞTU 5 KURŞUN ATILDI

Tartışmanın büyümesi üzerine Ü.D., tabancasını ateşleyerek Cenk C’i bacaklarından vurdu. Cenk C adlı şahıs kanlar içerisinde yerde kalırken, Ü.D. ise olay yerinden kaçtı. Bacağına isabet eden 5 kurşunla yaralanan Cenk C, çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Kavaklı Kıbrıs Parkındaki olayın ardından kaçan Ü.D. ise Gölcük Asayiş Büro ekipleri tarafından kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. HABER: Soner GÜLEZER

????????????
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 62 = 68