“KEŞKE BİZİMLE OLSAYDILAR”

Saadet Partisi (SP) Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Milli Görüş’ün Merhum Lideri Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın kurduğu “Yeniden Refah Partisi” ile ilgili düşüncelerini Gazetemize dile getirdi.

YILDIZ, “KENDİLERİNE ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Milli Görüş’ün merhum lideri Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan “Yeniden Refah Partisi” adı altında bir parti kurdu. Konu ile ilgili Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız yaptığı açıklamada, “Liderimiz Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın kurduğu “Yeniden Refah Partisi” demokrasi olarak tercihler bu yandan oldu. Biz elimizde tutmak için elimizden gelen çok şeyi yaptık. Keşke bizimle olsaydı ama sonuç bu şekilde oldu. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIMIZI SÖYLÜYORUZ”

Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Başkan Yıldız, ‘Türkiye’nin net olarak Milli Görüş’e ihtiyacı var. Bakınız Milli Görüş döneminde, Merhum Liderimiz politikalarıyla vatandaşların yanında olmuş, sorunları en asgariyeye indirmiştir. Bugün ülkemizde ne yazık ki vatandaşlar zor durumdadır. Türkiye’nin acilen Milli Görüş’e ihtiyacı var. Bizler bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Saadet Partisi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olacağını söylüyoruz. Türkiye doğru politikalarla yönetilmeli. Bizler seçimlerde Gölcük’ü almak için, en doğru adayımızla ve var gücümüzle çalışacağız’ dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 3 =