AKŞENER’DEN EYT ÇIKIŞI!

Akşener Grup Toplantısında EYT, Asgari Ücret ve Ek Gösterge Konularına Değindi! İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşaner partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Gündeminde EYT, asgari ücret ve ek gösterge konuları vardı. Merak Akşaner EYT konusunda ne dedi? Akşaner asgari ücret ve ek gösterge hakkında neler söyledi? İşte Akşener’in grup toplantısında notlar…

Partisinin grup toplantısında konuşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, emeklilikte yaşa takılanlar, asgari ücret ve 3600 ek gösterge hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İyi Parti Genel Başkanı Akşener EYT, asgari ücret ve ek gösterge konuları hakkında detaylı açıklamalarda bulundu. TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 19 Mayıs törenine neden katılmadığı hakkında detaylı açıklamalarda bulundu. Hükümete de yüklenen Akşener, ekonomik konularda eleştirilerde bulundu.

AKŞENER 19 MAYIS TÖRENİNE KATILMADI?

Bütün liderin bir araya geldiği 19 Mayıs Samsun programına neden katılmadığıyla ilgili açıklamalar yapan Akşener, ”Fısıltı gazetesinde dediler ki, “Meral Akşener Samsun’da devlet törenine katılmadı”. Evet katılmadık. Ama o tören bir devlet töreni değil iktidar partisi ve ortağının şovuydu. Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini hastanelerden, havalimanlarından silenlerin 23 Haziran’da ihtiyaç duydukları oylar yüzünden soluğu Samsun’dan almaları tam anlamıyla riyadır. Keşke sayın Erdoğan o törene cumhurbaşkanı sıfatıyla katılsaydı. Ama bizi yanıltmadı AK Parti genel başkanı sıfatıyla katıldı.” ifadelerini kullandı.

VAKIFLARA AKTARILAN PARALAR Sözlerini sert bir şekilde sürdüren Akşener şunları söyledi: “Milletimizi açlığa, sefalete mahkum edenler bir takım değerlerimizi perde yaparak arkasına saklanıyorlar. Vakıf işi de böyle. Vakıflar milletten almaz millete verir. Çocuğa, eşe, akrabaya vakıf kurduruluyor sonra milletin parasını buralara aktarıyorlar. 850 trilyon lira aktarılmış bu vakıflara sadece İstanbul Büyükşehir belediyesinden. Okçular vakfı diye bir vakıf var 16 buçuk trilyon lira aktarılmış. Kimin olduğunu biliyorsunuz. Sanki S-400 füzesi. Paraları vakıf adı altında eşe dosta aktarmaktan vazgeçin. İstanbul seçimin iptal edilmesinin asıl nedeni budur. Yaptıkları vurgunun devam etmesini sağlamak.

” KIDEM TAZMİNATI KONUSU “Damat bir reform paketi açıkladı. Paketten kıdem tazminatını yandaşlara aklama fonu çıktı. Çalışanları köleleştirmek anlamına gelen bu plan derhal rafa kaldırılmalıdır. Kazanılmış haklara göz dikeceğinize verdiğiniz sözleri tutun”

EK GÖSTERGE ASGARİ ÜCRET VE EYT Son dönemlerde ülke gündemine oturan 3600 ek gösterge, emeklilikte yaşa takılanlar ve asgari ücret konuları hakkında detaylı açıklamalarda bulunan Meral Akşener: “Ek gösterge için söz vermişlerdi, ama kanun teklifimizi reddettiler. Geçen hafta bir araştırma önergesi daha verdik. Ama AK Parti ile küçük ortağı yine reddettiler. İYİ Parti olarak ek gösterge bekleyenlerin, emeklilikte yaşa takılanların, asgari ücretten kesilen vergilerin, kıdem tazminatını fona devredilmesine, zorunlu BES denilerek kesilen ücretlere karşı vatandaşların yanında olacağız. “

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 3 =