AKŞENER; BENİ ONORE ETTİNİZ!

Yerel seçimler öncesi AKP’nin ilimizde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği mitingden bir gün sonra Millet İttifakı liderleri Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu Kocaelilere seslendi

Eski Perşembe Pazarı alanında gerçekleştirilecek olan miting öncesi alan etrafında arama noktaları ve güvenlik önlemleri oluşturulurken Millet İttifakı’nın Kocaeli adayları da alana gelmeye başladı. Saat 14:00’da başlayan mitinge katılımın yüksek olması beklenirken alanda parti bayrağı kullanılmaması dikkat çekti. İki parti gelecek olan vatandaşlara ortak olarak sadece

Türk bayrağı dağıtarak mitingi gerçekleştirecek. Miting alanına Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşemeyen EYT’liler de geldi. Binlerce kişinin alana akın ettiği mitingde Millet İttifakı’nın liderleri Kocaelililere sesleniyor.

31 MART AKŞAMI KAZANACAĞIZ
İlk olarak sahneye çıkan Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Kaman: “Bu görev bana verildikten sonra her iki parti teşkilatı ile çalışmaya başladık Kcoaeli’yi karış karış gezdik. Her ilçenin sorunları yerinde tespit ettik. Bu sürede Kocaelilerin gösterdiği ilgiden çok memnun kaldık. 31 Mart akşamı Kocaeli Büyükşehir Belediyesini kazanacağız. Bunu Kocaelilerin gözünde gördük. 31 Mart Akşamı iyiler kazanacak, biz kazanacağız, halk kazanacak. Daha 10 günlük bir süre var ve çalışmaya devam edeceğiz. 31 Mart gecesi son oy sayılana kadar benimle çalışmaya var mısınız?” ifadelerini kullandı.

DEĞİŞTİRMEK ELİNİZDE
Daha sonrasında söz alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: “Bu ülkeye demokrasi baharını getirmek için birlikte mücadele vereceğiz. Ne için çocuklarımız, işsizler, esnaf, çiftçi için. Bütün bunların tamamını barışı ve huzuru birlikte yaşamak için demokrasi baharını getirmeye hazırız. Bunun için İYİ Parti ile bir iş birliğimiz var. Az önce Büyükşehir adayı konuştu. Biz
ona güveniyoruz. O önündeki engelleri kaldırmak için mücadele edecektir. Buranın kaderini büyükşehir başkanını seçerek değiştirmek elinizde.

BELEDİYE BAŞKANLARINI ANDI
Kocaeli’nin tarihinde Leyla Atakan var. Onu kimse unutmasın. Büyük başarılara imza atan bir kadın. Kocaeli’yi bütün Türkiye’ye tanıttı. Erol Köse toplu konuta imza atarak başarılarıyla gönlümüzde taht kurdu. Sefa Sirmen büyük hizmetler yaptı. Büyük mağduriyetler yaşadı. Kocaeli’nin onuru ve gururu. Hikmet Erenkaya Kocaeli’den devir aldığı bayrağı ileri taşımak için mücadele etti. Şimdi hep birlikte Doktor Serdar Kaman’ı seçeceğiz. Sizlerin desteği ile onu Büyükşehir koltuğuna oturtacağız. Bütün
dertlerinizi biliyoruz. Biz memlekette huzur, her evde tencere kaynasın, her evde bereket olsun, herkesin işi-aşı olsun istiyoruz.

Biz kavgadan uzak kalmak istiyoruz. Bu ülkede vatandaşın mutfağında yangın var bunu biliyorum. İşsizliğin ne kadar olduğunu biliyorum. Koskoca Türkiye’yi üretimden kopardılar” dedi.

ATTI TUTTU GİTTİ
Kılıçdaroğlu’nun ardından söz alan İYİ Parti Meral Akşener Kılıçdaroğlu’na ‘Doğduğum şehre hoşgeldiniz’ diyerek başlarken: “Bugün Nevruz Bayramı. Ateş yakıp demir dağları erittiğimiz gün. Bugün yeni günün başlangıcı. Herkese kutlu olsun. Malum arkadaş kendi şehrimde, doğduğum şehirde beni suçladı. Biliyorsunuz malum arkadaş buraya geldi attı, tuttu gitti. Sıra sıra geleceğiz. Ben çiftçiye teröris dediğini, CHP ve İYİ Parti seçmenlerine terörist dediğini, Demokrat Parti Saadet Partisi seçmenine terörist dediğini söyledim çok kızdı. Önce hapisle tehdit etti sonra 250 Milyon TL ceza kestirmeye başladı.

BEN AKŞENER’İM
dükkan senin, sen beni Mehmet Cengiz’le mi karıştırdın. Buraya sen konuş abla biz öderiz demişsiniz bu fiyat çok. Bana, bize PKK’lı terörist dedi. bu arkadaş bunu hep yapıyor. 2015’te Bahçeli’yi PKK’lı yaptı bu seçim bizi. Ben Meral Akşener’im. Ben İzmitliyim, İzmit’te doğdum. Kandil’le sözleşme yaptığımı söylüyorlar. Her seçim aynı sözlerle karşısındakini suçlayıp milleti birbirine düşürüp, Kandil’de, İmralı’da el etek öpenin artık yalanları bu aziz milletin hükmünde yok hükmündedir. Ama ayıptır ayıp. Devlet ciddiyet ister. Devlet yönetmek bilgi ister. Sen daha bu 793 şehidin hesabını vereceksin Erdoğan. Her yede
fotoğrafı var sanırsınız Kocaeli Büyükşehir adayı Erdoğan, İzmit adayı sayın Erdoğan. En küçük ilçede bile onun resmi var. Herkese terörist dedi EYT hariç. Onlara da türediler diyor.”
Sayın Erdoğan size ihanet etti, yalan söyledi. Mağrur olma padişahım senden büyük Allah var. Kocaeli’ye geldiğinde 120 bin kişiyi topladığını söylemiş. Yalanı burada ortaya çıkıyor. İzmitliler, 31 Mart’ta o kulağı çekeceksiniz. Kocaeli’de Serdar Kaman’ı, İzmit’te Leyla Atakan’ın peşinden giden Fatma hanım kızımı seçeceksiniz. Sonra o kulak pamuk olacak. FETÖ’nün evini yol edenler beklediye bşakan adayı. Bunları değiştirmek sizin elinizde. Martın sonu bahar olacak. İnşallah Kocaeli, Türkiye hep iyi olacak. Tek başına Kocaelispor taraftarı kulak çekmeli. Sefa bey burada. Biz Kocaelispor için her şeyi yaptık.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

46 − 40 =