CHP GÖLCÜK’ÜN 4 BAŞKANI BİR ARADA

CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Uzuner’i, CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Fahrettin Salman,  önceki dönem Gölcük CHP ilçe Başkanları Fahrettin Büyükoğlu, Caner Uzuner,  Fikret Gürel (CHP Gölcük’ün önceki dönem 3 ilçe başkanları)  ile birlikte Gölcük CHP ilçe Başkanı Mehmet Uzuner ve yönetimini ziyaret etti.
İL YÖNETİCİSİ VE GÖLCÜK CHP’NİN ÖNCEKİ DÖNEM 3 BAŞKANI UZUNER’E GELDİ
Önceki dönem Gölcük CHP ilçe Başkanı Fahrettin Büyükoğlu; “19 Ağustos’ta yapılan kongre ile ilçe Başkanımız olan  Mehmet Uzuner Başkanımız ve yönetimini tebrik ediyorum. Ayrıca nazik karşılamaları ve ilgileri için  başkanımız ve yönetim kuruluna teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Başkanımız Mehmet Uzuner ve yönetim kurulu ile yerel seçilmelere emin adımlarla hazırlanacağımızdan eminim.’ Dedi.”
Samimi bir ortamda geçem ziyarette, CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Fahrettin Salman,  önceki dönem Gölcük CHP ilçe Başkanları, Caner Uzuner,  Fikret Gürel’de, başkan Mehmet Uzuner’e, hayırlı olsun temennilerinde bulunarak başarılar dilediler.
‘HEP BERABER KOLLARI SIVAYACAĞIZ’
 Gölcük CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner; ‘Nazik ziyaretlerinden dolayı Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Fahrettin Salman’a,  önceki dönem Gölcük CHP ilçe Başkanlarım Fahrettin Büyükoğlu, Caner Uzuner,  Fikret Gürel başkanıma teşekkür ederim. Ziyaretleri çok kıymetlidir. Hep beraber, amansız, fakatsız bir seçim için kolları sıvayacağız.’ Dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

53 + = 61