AKGÜNDÜZ DİŞ POLİKLİNİĞİ AÇILDI

Gölcük, sağlık sektöründe de önemli yatırımların merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.

Gölcük bölgesinin tecrübeyle yoğrulmuş, Gölcük siyasetinin de bilinen yüzü, eski meclis üyesi Diş Hekimi İbrahim Akgündüz donanımlarıyla göz kamaştıran diş polikliniğini uzman kadrosu güler yüzlü personeliyle açtı.

Daha önce Turkuaz Diş Evi’ni kurucu ortağı olan ve  bu işletmenin ortaklık yapısının bitmesiyle kapanmasının ardından , birikimini AKGÜNDÜZ ismi ile lanse eden kuruluş olan Akgündüz Diş Polikliniği yeni açılmasına rağmen yoğun bir şekilde ilgi görmeye başladı. Güler yüzlü personeli ve 20 yıllık deneyimli kadrosuyla  tercih edilen diş merkezi olarak oldukça dikkat çekiyor.

Genç ve Dinamik kadrosu ve konusunda uzman hekimleri ile 20 yıllık tecrübesini AKGÜNDÜZ Diş Kliniği ile taçlandıran, uzman diş hekimi İbrahim Akgündüz, kentimize büyük bir yatırımla, son teknolojilerin kullanıldığı, bugüne kadar oluşmuş tüm tecrübe ve değerlerinin bir bütünü olarak AKGÜNDÜZ Diş Polikliniğini kentimize kazandırdı. SİRONA marka Alman teknolojisinin son ürünü kaliteli görüntüleme cihazlarının kurulduğu “gözde merkez” olarak yerini aldı.

Çocuk Diş Hekimliği konusunda ilçede ki açığı bilen ve çocuk diş tedavisinde uzmanlaşmış Diş Hekimi Feyza Erdoğan ile bu sorunu ortadan kaldıran AKGÜNDÜZ Diş Polikliniği bölgemizde ki çocukların ve ailelerinin vazgeçilmezi olacak.

Ortodonti Uzman Diş Hekimi Evin Alakuş ile çapraşık dişlerin tellerle düzeltilmesi ve diğer tüm ortodontik tedavileri yapıyor.

Çene Cerrahisi ve İmplantoloji doktoru Eser Tutuş’la  her türlü çene cerrahisi ameliyatları,20 yaş diş çekimleri,Gömülü canin ,Eklem rahatsızlıklarının tedavileri,İmplant tedavileri yapılmaktadır.

Merkezde genç dinamik ve uzman bir kadro, ağız ve diş sağlığının her branşından da hizmet verecek biçimde kurumsal alt yapının yanı sıra  en yeni teknoloji, tıbbi techizat, fiziki şartlar ve modern donanımı ile hastalarına kusursuz hizmet verebilecek teknik yapısını tamamlamış olan AKGÜNDÜZ Polikliniği, 300 m2 üzerine kurulu 3 katlı merkez olarak hizmet verecek.

Konfor ve rahatlığı en üst seviyede tutmaya çalışan Akgündüz Diş Polikliniği’nin sahibi İbrahim Akgündüz;  “Ferah, diş korkusu olmadan, bir cafeye gelmiş gibi hissedeceğiniz, kurumsal olarak benimsenmiş, güler yüzlü sevecen idare anlayışıyla, uygun fiyat politikasıyla gelişen teknolojiyi takip ederek iyi ve kaliteli tedavi hizmetini verebilmek kurumumuzun yegane amacıdır” diyen Akgündüz, bireylerin dişlerine doğal görünüm ve fonksiyon kazandırırken hastaların diş kaynaklı estetik kaygılarını gideren uygulamalarla hasta memnuniyetini tedavilerinde ön planda tuttuklarının altını çizdi.Tüm Gölcüklülerin sosyo ekonomik durumlarını değerlendirerek yardımcı olduklarını söyleyen Akgündüz polikliniğimiz Gölcük halkına hayırlı uğurlu olsun dedi.

Tuğba ZEREN

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

31 − 23 =