AK Parti ve CHP’den Muhtarlara ziyaret

19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Gölcük AK Parti ve CHP ilçe Başkanları ve yöneticileri Muhtarlar Derneğine ziyaret ettiler.

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi ile CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi ile birlikte Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve yönetimine ziyaret ettiler.

Muhtarlar günü nedeniyle ilk Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve yönetimine ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi ile Belediye Meclis üyeleri ziyaret etti, ziyarette İlçe Başkanı Gürel “19 Ekim Muhtarlar gününüz kutlu olsun, sizler bizlerin bir kolusunuz mahallelerdeki sorunları iyi bilen bir kurumsunuz, sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Muhtarlar derneği Başkanı Bilge Saral “Bu güzel ziyaretinizden dolayı yönetim ve muhtarlarımız adına teşekkür ediyoruz, tabiki mahallelerimizdeki sorunları iyi bilen bireyler olan muhtarlarımız özveri içerisinde görevlerini yerine getiriyorlar bizlerde bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

CHP’den sonra İktidar parti AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi ziyarette bulundu, Bilge Saral misafirlerini kapıda karşıladı, daha sonra Seymen “Muhtarlar gününüz kutlu olsun her zaman muhtarlarımız özverili bir şekilde halkımız için iyi çalışmalar yapmaktadırlar, bu güzel günlerini bizlerde teşkilatımız adına günlerini kutluyoruz” dedi.

Saral “Bu nazik ziyaretinizden dolayı bende yönetim ve muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum, muhtarlarımız dediğiniz gibi özverili bir şekilde çalışıyorlar, mahallelerindeki sorunları yetkili mercilere bildiriyorlar, bu sorunların en kısa sürede yapılması için de özverili bir şekilde takip etmektedirler, muhtarlarımız mahalle sakinlerine en iyi hizmeti sunmaları için çalışmalarını yerine getiriyorlar, bu güzel günde bizlere ziyaretinizden dolayı bende yönetimim ve muhtarlarım adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 2 =