AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SEYMEN’DEN, GÜREL’E TEPKİ!

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Seymen, CHP ilçe başkanı Gürel’e, tepki!

İşte o açıklama;

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen yaptığı açıklamada: “Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel’in yerel gazetelerimize yaptığı açıklamayı teessürle okudum.
Sayın Gürel açıklamasında İzmit’ten bahsedip, Gölcük’e yeterince yatırım yapılmadığını iddia etmiş. Yapılanları görmeyen, görmek istemeyen Gürel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın ve Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ile birlikte İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’in teşkilatlarımız ile birlikte uyumlu çalışmalarını gölgelemeye, bunun üzerine siyasi rant devşirmeye çalıştığını maalesef üzülerek görüyoruz.
Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin, Gölcük Belediyesi ile yürüttüğü projeler kapsamında, Gölcük’ün hava alanı gibi yolu oldu dediğimiz Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi nasıl yapıldı?

Sayın Gürel’e sormak istiyorum. Bunun yanında, 25 milyon bütçe ile yapılan Değirmendere Köprülü Kavşağı da kim yaptı? Değirmendere’ye yapılan otopark kimin eseri? İSU’nun yaptığı yağmur suyu hatları, dere ıslahlarını kolay işler mi zannediyorlar? Bugün ilçemizde birkaç nokta dışında hiçbir alt yapı sorunu yoktur. Bunlar kendiliğinden mi oluyor?

Yakın zamanda; Gölcük Şehirlerarası Terminal’den, Değirmendere Kıyı Yapısı’na, Kavaklı Sahil yolunun çift yol yapılmasından, çarşı merkezimizi denizle buluşturacak millet bahçesi projesine kadar birçok yeni proje de Büyükşehir Belediyemiz ve Gölcük Belediyemiz ortak çalışması ile hayata geçecek. Yapılanları görmeyerek bu açıklamaları ile kendince siyasi fitne üretmeye çalışan Sayın Gürel’in o zaman da neler diyeceğini merakla bekliyor olacağız.
Bunun yanında Gölcük’e yapılan sağlık yatırımları başlı başına çok büyük işlerdir. Hizmetin nereden geldiğinin bir önemli yoktur. Önemli olan ilçemizin gelişmesidir. Elhamdülillah bu noktada da çok büyük yol katledilmiştir.

Sayın Gürel bu sağlık yatırımlarında farkında mıdır? Onu da merak ediyorum.
Donanma Kenti Gölcük’ümüze, hükümetimizin ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşımı, büyük yatırımlarla gelişmesi, büyümesi, geleceğe umutla bakması yönünde olmuştur. 2004 yılından bu yana yapılan yatırımlar da saymakla bitmeyecektir. Ayrıca İzmit’in ilçe belediye başkanı CHP’li. Ama İzmit’e yapılanları bir CHP’linin kıskanıyor olması, AK Parti belediyeciliğinin adil, dürüst ve milletimizi önceleyen anlayışın adeta ispatı olmuştur. Bu nedenle de kendisine teşekkür ediyoruz. Bize göre kıskanacak birşey yok. İzmit’e yapılanların aynısı Gölcük’e de yapılmaya devam ediyor.
Bugün; Gölcük’ümüzün gelişimi ve yarınları için uyum içinde çalışan ve hizmet üreten Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a, Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’e ayrıca da 15 yıl Gölcük’ü adeta yeniden inşa eden, şimdi de il başkanımız olarak hizmetlerine devam eden Sayın Mehmet Ellibeş başkanımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Bu vesile ile de ilçemizde, taş üstüne taş koyan tüm siyasilere de şükranlarımı iletiyorum. Bu uyumdan rahatsız olup, çeşitli fitneler üreterek siyasi rant sağlamaya çalışan odaklarında asla başarılı olamayacaklarını belirtmek istiyorum. AK Parti; milletimizden aldığı güç ile mazeret değil, hizmet üreten bir partidir. Bunu da fazlasıyla ispatlamıştır” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 1 =