AK PARTİ İLÇE BAŞKANI GÜNDEMİ DEĞERLEDİRDİ

 

Mehmet Atillayı tebrik etti Başkan Seymen, ilk olarak Mehmet Hakan Atilla hakkında konuştu ve “ABD yargısı ve FETÖ işbirliği uydurması sonucunda oluşturulan iddianame ile haksız yere tutuklanan Halkbank Eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın girişimi ile 32 ay sonunda serbest kalarak ülkemize dönüş yaptı. Dik duruşu, vatanını, milletini mesnetsiz ABD yargısı ile işbirliği yapmayarak satmayışı, sabırlı bekleyişi için Mehmet Hakan Atilla ve ailesini tebrik eder, vatandaşlarımız adına kendisine teşekkür ederim. Kendisi büyük bir kahramanlık örneği gösterdi. Zaten biz de ülke olarak böyle kahramanların sırtında bugünlere geldik. Türk milleti, kahraman yatağıdır. Mehmet Hakan Atilla gibi yiğit kardeşlerimizin vatan sevgisi, bir karış vatan toprağına göz koyanları titretmektedir. Ayrıca tutuklanan bir Türk vatandaşımızın en kısa sürede ABD’den alınması, ülkemizin uluslararası arenada ne kadar güçlü olduğunun da göstergesidir” dedi. Cumhurbaşkanımız dik duruyor Sözlerine devam eden Başkan Seymen, “Güneydoğu’da Pençe – 2 Harekatı devam ediyor. 200’e yakın terörist etkisiz hale getirildi. Dün de 4 teröristin Bingöl’de etkisiz hale getirilmesi, Pençe Harekatı’nın ne kadar etkili olduğunun göstergesidir. Diğer yandan, Kıbrıs açıklarındaki oyunu bozmak için var gücümüzle çalışıyoruz

Yine Cumhurbaşkanımız, Kıbrıs konusunda 45 yıl önce attığımız adımı gerekirse yine atarız açıklaması ile Kıbrıs’taki sondaj çalışmalarının devam edeceğini de ayrıca dile getirmiştir. Rusya’dan temin ettiğimiz S-400 savunma sistemi doğrultusunda Amerika Birleşik Devletleri’nin bizleri F-35 programından çıkarması, bizim bir an önce F-35’leri kendimizin yapma zorunluluğunu bizlere göstermiştir.” dedi. Kadın Kollarımız Düzceye gitti Düzce’de yaşanan sel felaketinden dolayı Düzceli vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Düzceli arkadaşlarımıza gerek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gerekse de Kocaeli teşkilatlarımız destek olmuştur, olmaya da devam edecektir. Dün de kadın kollarımız, felaket bölgesine giderek oradaki vatandaşlarımızla buluşmuş, yaralarını sarmak adına desteklerini hissettirmişlerdir. Evini, işini, aşını bırakıp desteğe giden kadınlarımızdan Allah razı olsun” dedi. Faizler indi, piyasaya yansıyacak Ülke ekonomisine değinen Başkan Seymen, “Ekonomi konusunda iyiye gidiş sürüyor. Merkez Bankası, bugün itibariyle faiz indirdi. Merkez Bankası Para Politika Kurulu, politika faizini 425 baz puan indirmiştir.

Seçimden seçime çalışmıyoruz Başkan Seymen, ilçemizde yapılan çalışmalara değinerek “Geçtiğimiz hafta Belediye Başkanımız ile sanayi sitesi esnaflarımızı ziyaret ettik ve kendileri ile hasbihal ettik. Onların talepleri doğrultusunda çalışmalara devam edeceğiz. Biz seçimden seçime değil, her gün halkın arasında olan, vatandaşa dokunan, gönül köprülerini asla ihmal etmeyen, bölgemizde bir eksik ve gedik var ise bunu dert edip bu eksikliği gidermeye çalışan, milletin partisiyiz. Bu istikametimizi asla kaybetmedik, bundan sonra da kaybetmeyeceğiz. Değerli milletvekillerimizin katılımı ile geçen hafta Yazlık Kadırga Şenlikleri’ne katılım sağladık. Halkımızın ve teşkilatımızın yoğun ilgi gösterdiği şenlikte, vatandaşlarımızla konuşma fırsatı bulduk. Çok güzel bir organizasyon olduğunu düşünüyorum” dedi. Pazarı ziyaret ettik İlçemizde yapılan çalışmalar hakkında konuşan Başkan Seymen, “Yenimahalle pazar yerini Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer ile ziyaret ettik. Pazarcı esnafımızın taleplerini alarak vatandaşımıza daha iyi hizmet verebilmeleri adına çalışmalarımızı yaptık. Pazarcılar Odası ile bu tip organizasyonların devamını yapmanın fayda getireceğine inanıyorum.

Mahalle Başkanlarını unutmadı Sözlerini sürdüren Başkan Seymen, “Mahalleler, teşkilatımızın en önemli ayaklarıdır. Vatandaşlarımıza ulaşmada, talep ve önerileri almada, sıkıntıları tespit etmede etkin rol oynamaktalar. Mahalle başkanlarımız ve yönetimleri, partimizin emektarları, değerleridir. Geçmiş dönemlerde görev yapmış mahalle başkanlarımız ile birlikte Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret ettik. Başkanımıza, mahalle başkanlarımıza vermiş olduğu önemden ötürü teşekkür ederiz. Önümüzdeki süreçte kalan arkadaşlarımıza da ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Son olarak, bilgi kaynağı, özgür, ilkeli ve halkımızın gözü kulağı olan basınımızın 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

60 − 59 =