AK PARTİ GÖLCÜK GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

AK PARTİ GÖLCÜK GENÇLİK KOLLARI, GENEL MERKEZ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI EYÜP KADİR İNAN’I GÖLCÜK’TE  İLK DEFA OY KULLANACAK GENÇLERLE BULUŞTURDU
AK Parti Gölcük Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “İlk Oyum Erdoğan’a İlk Oyum AK Parti’ye” programı tarihe tanıklık eden, tarihteki yolculuğuna kaldığı yerden devam Gölcük Kazıklı Kervansarayda büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşti. 
AK Parti Gölcük Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “İlk Oyum Erdoğan’a İlk Oyum AK Parti’ye” programına Genel Başkan Sayın Eyüp Kadir İnan’ın yanı sıra MKYK Üyeleri, AK Parti İl Başkanı Sayın Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gençlik Kolları İl Başkanı Sayın Çağatay Çağlayan, Gölcük İlçe Başkanı Sayın Çetin Seymen, Gölcük Belediye Başkanı Sayın Ali Yıldırım Sezer’de hazır bulundular. Programda ilk defa oy kullanacak 500 civarı genç merak ettikleri soruları sordular ve talep-önerilerini ilettiler. Son derece verimli ve eğlenceli geçen programda kemençe ve gitar eşliğinde şarkılar söylendi.
BAŞKAN ÇELİK; “PROGRAMIMIZA TEŞRİF EDEN SAYGIDEĞER BÜYÜKLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYOR, EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN KARDEŞLERİMİZE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”
Programa ev sahipliği yapan AK Parti Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Ali Ruhan Çelik: Bu akşam burada 500 civarında ilk defa oy kullanacak kardeşlerimizi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışma arkadaşı, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Eyüp Kadir İnan ile buluşturarak soru sormalarını sağladık. Gençlerimiz hem sorularını sordular hem de talep ve önerilerini ilettiler. İl Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Gençlik Kolları İl Başkanımız, İlçe Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanımız’da sorulara cevap verdiler. Son derece verimli bir buluşma gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Ayrıca Partimizin Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı düzeyinde ilçemizde ilk defa bir program yapılması bizlere nasip olduğu için de çok mutluyuz. “İlk Oyum Erdoğan’a İlk Oyum AK Parti’ye programımıza teşrif eden saygıdeğer büyüklerimize teşekkür ediyor, emeği geçen bütün genç kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum.
Biz Türkiye Yüzyılı Mimarları olarak, Recep Tayyip Erdoğan’ın ideallerini, gelecek hedeflerini kapı kapı anlatmaya devam edeceğimiz gibi, genç kardeşlerimizi de dinlemeyi, anlamayı, sorularını muhataplarıyla buluşturmayı sürdüreceğiz.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 7