AK PARTİ DEV KADRO İLE GÖLCÜK’TE SAHADA

AK PARTİ DEV KADRO İLE GÖLCÜK’TE SAHADA

AK Parti  ailesi bilindiği üzere  kuruluşunun 21.yılını kutluyor.  AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kuruluş yıldönümüne özel kaleme aldığı mektupları AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, bizzat elden dağıtıyor. Gölcük’e çıkarma yapan Kocaeli kurmayları, bugün Gölcük’te, hem  AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kuruluş yıldönümüne özel kaleme aldığı mektupları dağıtacak, hem de Gölcük’lü vatandaşlarla bir araya gelecek.

Gölcük ilçe başkanlığının ‘AK Parti Gölcük Sahada’ sloganıyla icra ettiği program yoğun bir katılım ile gerçekleşiyor. Gölcük AK Parti İlçe binasında gerçekleşen basın toplantısına,

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, İlyas Şeker, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, Gölcük Belediye Başkanı ALİ Yıldırım Sezer, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, Gölcük AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve yönetim kurulu, Gölcük AK Parti Gençlik Kolları Başkan Vekili Ali Ruhan Çelik ve yönetim kurulu, Gölcük Belediyesi  başkan yardımcıları, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Program öncesi AK Parti kadrosu ilk olarak Gölcük ilçe binasında basın mensupları ile bir araya geldi.

BUGÜN DEV KADRO GÖLCÜK’TE

AK Parti Kocaeli kurmayları bugün dev kadroyla Gölcük’te gövde gösterisi yapacak. 2023 seçimlerine 1 yıldan daha az bir süre kalmasının ardından ülke sathında çalışmalarına hız veren AK Parti teşkilatları, Gölcük’te AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş kaptanlığında, Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’in ev sahipliğinde,  esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirecek.

 

BAŞKAN ELLİBEŞ EVİNDE, GÖLCÜK’TE

Bugün bu kalabalık kadro, Gölcük’te adım atmadık yer bırakmayacak. Gölcük, 2023 yolunda Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in de memleketi olan Gölcük’ten  bir kez daha yüksek bir oy alarak Ellibeş’e ve Cumhurbaşkanları Erdoğan’a Gölcük her zaman yanında mesajı vermek istiyor.Başkan Ellibeş; ‘Bugün Gölcük’ün mahallerine dağılacağız, Gölcük’lülerle buluşup ellerini sıkacağız, bugün Gölcük’te adım atmadık yer, basmadık toprak bırakmayacağız’ ifadelerini kullandı.

Cuma namazının ardından saha programlarına başlayacak olan AK Partililer, Gölcük’ün  ana arteri olan 8 noktada vatandaş ve esnaf ziyaretleri yapacak.

Haber; Tuğba Zeren

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 4 =