AK “İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDAYIZ”

İlçemizin sevilen isimlerinden ve ihtiyaç sahiplerine yaptıkları yardımlar ile adından çokça söz ettiren Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, dün ihtiyaç sahibi 50 aileye giysi ve ayakkabı yardımında bulundu.

İhtiyaç sahibi 50 aileye giysi ve ayakkabı yardımı yapıldı

Gölcük’ün sevilen isimlerinden ve yapmış olduğu yardımlar ile gönüllerde taht kuran Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Dün ihtiyaç sahibi 50 aileye giysi ve ayakkabı yardımında bulundu. İhtiyaç sahibi 50 aile ise Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak’a teşekkürlerini iletti.

Ak, “Ramazan Ayı’nda da elimizden geldiğince ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmeye çalışıyoruz”

Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “İhtiyaç sahibi dostlarımız için öncelikle Şirinköy Mahallesi’ne çok teşekkür ediyorum. Bizlere her zaman destek oluyor. Dün birçok poşet giysi ve ayakkabıyı ihtiyaç sahibi 50 aileye teslim ettik. Mübarek Ramazan Ayı’nda da elimizden geldiğince ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmeye çalışıyoruz. İhtiyaç sahiplerini mutlu ettiysek ne mutlu bize. İhtiyaç sahiplerine yardım yapmak isteyen bana bu numaradan ulaşabilir: 0535 776 33 89” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 3 =