AK GENÇLİK GÖLCÜK’TEN KADİR GECESİNDE KANDİL SİMİDİ İKRAMI

AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları iftara 5 kala programının Kadir Gecesi’ne denk gelmesinden dolayı vatandaşlara kandil simidi ikram etti.

AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Dr. Ali Ruhan Çelik ve ilçe gençlik kolları yöneticileri  iftara 5 kala programının Kadir Gecesi’ne denk gelmesinden dolayı teravih namazı sonrası vatandaşlara  kandil simidi ikram etti. 5 noktaya kurdukları stantlarla vatandaşların Kadir Gecesini tebrik eden AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Dr. Ali Ruhan Çelik ve yönetimi bu gecenin bütün insanlığa ve İslam âlemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi.

Program hakkında kısa bir açıklama yapan Gölcük  İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çelik, “Kandil simidi ikram ettiğimiz herkesin elini sıkıp duaları ile yollara devam ettik. Bin aydan daha hayırlı olan bu özel günde vatandaşlarımızla Ramazan ayının bolluk ve bereketini paylaştık. Ramazan demek; bolluk ve bereketi paylaşmak, kardeşliği pekiştirmek demek. Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. Rabbim inşallah seneye de bu güzel günlere ulaşmayı bizlere nasip eder. AK Parti Gölcük İlçe Başkanım Ecz. Çetin Seymen teravih namazı çıkışında Kadir Gecesi dolayısıyla, biz gençlere eşlik ederek kandil simidi dağıtım programımıza katıldı. Kıymetli başkanımıza biz gençlere verdiği destek için ayrıca teşekkür ediyor, Şimdiden tüm Gölcük’lü vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1