Aile içi kavga kanlı bitti

Gölcük Yeni Mahallede ikamet eden Afganlı aile kendi aralarında çıkan tartışma sonrası baba oğlunu dövmesi üzerine kavga kanlı bitti

Gölcük Yeni Mahalle Yeşilırmak Caddesi No 26 Çolakoğlu Apartmanında ikamet eden Afganistanlı aile evde içerisinde kavga etmesi sonrası kanlı sona erdi

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük Yeni Mahalle Yeşilırmak Caddesi No 26 Çolakoğlu Apartmanında ikamet eden Afganlı ailesinde baba M. M oğlu ile tartıştı daha sonra oğlunu dövmesi sonrasında anne S. K ise buna daha fazla dayanamadı ve baba M. M’nin baldırına bıçakladı.

Kavga sonrası apartman sakinleri tarafından 112 acil çağrı merkezine haber verildi ve olay yerine 112 sağlık ekibi ve polis sevk edildi, yaralı baba M. M 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından Gölcük Necati çelik Devlet Hastanesine sevk edilirken anne S. K ise polis ekipleri tarafından göz altına alındı.

Yeni Mahalledeki Afganistanlı ailenin kavgası kanla sonlanmasının ardından M. M ve S. K polis ekipleri tarafından adliyeye sevk edilerek mahkeme tarafından sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edildiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

23 − = 18