Ağlayan çocuğu sağlık ekibi sakinleştirdi

Gölcük Şehitler Mahallesi 321 Sokak’ta bir evde ağlayan çocuk sesini duyan vatandaşlar polis, 112 sağlık ekibi ve itfaiye’ye haber verdi.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Epilesti hastası Türkan D adlı bayan ilaçlarını almadığından fenalaştı, evde bulunan 2 çocuktan ufağı ağlamasıyla birlikte Yurt dışından arayan yakınları 112 sağlık ekibini aradı, olay yerine giden sağlık ekipleri kapıyı çalmaları üzerine kimse kapıyı açmadı içeride çocuk ağlama sesi duydular.

Sağlık ekipleri daha sonra polis ve itfaiye’ye haber verdi olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri nezaretinde balkondan giren itfaiye eri kapıyı açtı, odada yatan anne Türkan D, yanın da bulunan iki küçük çocuk buldu, anne baygın bir halde olurken 112 sağlık ekipleri ağlayan çocuğu kucağına alarak sakinleştirdi.

Daha sonra vardiyadan çıkan baba Ahmet D ise sese uyanır ve olayın şokunu yaşadı, 112 sağlık ekipleri epilesti hastane Türkan D’yi ambulans ile Gölcük Necati çelik Devlet Hastanesine kaldırılırken 2 çocuğu ise komşusu aldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1