ADSM işi şansa bırakmıyor ÖNLEMLER HAD SAFHADA

ADSM işi şansa bırakmıyor

ÖNLEMLER HAD SAFHADA

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM)  Koronavirüs (Covid-19) karşı alınan önlemler kapsamda hastanenin; hasta bekleme alanları, poliklinikler, koridorlar, merdivenler,mescit, dış alanlar vb. tüm bölümler Mesai saatinden sonra yeniden ilaçlanarak dezenfekte edildi.

‘Hasta sağlığı her şeyden önce gelir’

Tüm dünyayı etkisi altına alan Coranavirüs tedbirleri kapsamında geçtiğimiz günlerde dezenfekte edilen Gölcük ADSM yeniden dezenfekte edildi. Yapılan dezenfekte işleminde hasta bekleme alanları, poliklinikler, koridorlar, merdivenler, mescit, dış alanlar vb. tüm bölümler Mesai saatinden sonra yeniden ilaçlandı.

Hastane yönetiminden teşekkür

Yapılan dezenfekte işlemi hakkında Hastane Yönetimi tarafında yapılan açıklamada ” Tüm dünyada salgın oluşturan corona virüsten korunma tedbirleri kapsamında hastanemizde de büyük bir özenle dezenfeksiyon çalışmaları yapılmakta olup, bu çalışmalarımız rutin olarak devam edecektir. Bu konuda bizlere destek olan Gölcük Belediyesine Hastane Yönetimi olarak şükranlarımızı sunar, çalışmalarında başarılar dileriz” denildi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 5