ADNAN ZORER AK PARTİ’YE GÜÇ KATAR

Gölcük’te spor camiasının tanınmış ismi Adnan Zorer, AK Parti’den belediye meclis üyesi aday adayı oldu. Zorer Gölcük’te ve spor camiasına hizmet için yola çıktığını söyledi.

AK Parti’de 31 Mart Yerel Seçimleri için meclis üyeliği aday adaylığı süreci tüm hızıyla sürüyor. İlçemizin tanınmış ve başarılı simaları AK Parti’den belediye meclis üyeliğine aday adaylığı başvurusu yapmaya devam ediyor. Bu isimlerden birisi de Harb-İş Spor eski Başkanı, 41 Spor Kulübünün Başkanı Adnan Zorer. Spor camiasında geniş bir kesim tarafından tanınan Zorer, Şehitler Mahallesinde de ağırlığı olan bir isim.

SEYMEN HAYIRLI OLSUN DEDİ

Zorer geçtiğimiz gün AK Parti İlçe binasına gelerek başvuru formunu İlçe Başkan vekili Çetin Seymen ve Seçim İşleri Başkanı İbrahim Ulufer’e teslim etti. İlçe Başkanı Seymen, Zorer’in AK Parti’ye güç katacağını belirterek başvurusunun hayırlı uğurlu olması dileklerini iletti.

GÖLCÜK’E VE AMATÖR SPORA HİZMET İÇİN

Zorer ise yaptığı konuşmada, “Gölcük’e ve amatör spora hizmet için göreve talibim. Bu noktada her alanda çok çalışacağımın bilinmesini istiyorum. Beni desteklemek için buraya gelen arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

20 + = 27