ADEM KURT BAŞVURUSUNU YAPTI

Gölcük’ün sevilen isimlerinden Adem Kurt, Cumartesi günü  AK Parti Gölcük İlçe binasında Gölcük Belediyesi  Meclis üyesi  aday adaylığı başvurusunda bulundu.

‘SEVDALISI OLDUĞUM İLÇEME HİZMET ETMEK İSTİYORUM’

Adem Kurt yoğun bir katılımla AK Parti İlçe Parti binasına geldi. Kurt’u, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz karşıladı. Adem Kurt, açıklamasına kendini tanıtarak başladı. Burada doğdum, burada büyüdüm. Yine burada doğmuş ve büyümüş olan eşimle evlendim. Sevdalısı olduğum bu güzel ilçeye, Gölcük’e, daha etkin bir şekilde hizmet etme inancımla Gölcük Belediyesi  Meclis üyesi  aday adaylığı başvurumu bugün sizlerin huzurunda açıklıyorum. Şahsıma destek olan herkese teşekkür ederim’ dedi.  Adem Kurt, aday adaylığı başvurusunu imzalayarak Başkan Yavuz’a teslim etti.

‘HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM’

Başkan Yavuz: ‘31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde, AK Parti Gölcük Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı için müracaat eden Sayın Adem Kurt aday adayı başvuru formunu ilçe başkanlığımıza teslim etti. Sürecin Partimiz ve aday adayı Sayın Adem Kurt açısından hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

Adem Kurt, Gölcük Belediyesi  Meclis üyesi  aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdikten sonra partililerle fotoğraf çekilerek hayırlı olsun temennilerini kabul etti.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

11 − = 8