ADD’de Hüsnü Bozturt Dönemi Başladı

Türkiye’nin en etkin derneği olan ADD’de 16. Genel Kurul yapılarak yeni nöbet değişimi gerçekleştirildi. Eski Milletvekili Dr. Hüsnü Bozkurt ADD’nin yeni Genel Başkanı oldu.

Ülkemizin en faal, şube sayısı ve üye sayısı bakımından en yoğun, en sözü geçen derneği olan Atatürkçü Düşünce Derneği’nin16. Genel Kurulu ODTÜ Mezunları Derneği’nin Vişnelik Tesislerinde pandemi şartlarına uygun olarak açık havada yapıldı. Bütün adayların ortaklaşa karar vermeleri üzerine televizyon kanallarında Covit-19 konusundaki tavsiyeleri dikkatle izlenen Prof. Dr. Ahmet Saltuk divan başkanı olarak seçimi yönetti.

Beş adayın düzenlemiş olduğu listelerin demokratik bir şekilde yarıştığı kongrede eski Milletvekili Hüsnü Bozkurt seçimin galibi olarak çıkarak Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı olma başarısını gösterdi. İlimizdeki diğer ADD şubelerinden olduğu gibi Gölcük Şubesi başkanı ve yönetim kurulu üyeleri delege olarak Ankara’ya giderek oylarını kullandı. ADD Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş bu konuda yaptığı konuşmada “Derneğimizin 16. Genel kongresini gerçekleştirdik. Beş aday ve liste demokratik bir şekilde yarıştı. Oy verdiğimiz ve desteklediğimiz Dr. Hüsnü Bozkurt’un genel başkan seçilmesi nedeniyle son derece mutluyuz. Yeni yönetimle birlikte derneğimizin daha faal görevlerde bulunacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

16 − 15 =