ABİŞ’TEN, KENT KONSEYİNE ZİYARET

Gölcük Kent Konseyi, toplantı Salonunda 46. Yürütme Kurul Toplantısını gerçekleştirildi. Toplantıya Büyükşehir Koordinatörü Nihat Abiş’te katıldı.

Gölcük Kent Konseyi, her ay rutin olarak gerçekleştirdikleri yürütme kurulu toplantılarının bir yenisini, önceki akşam Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda düzenledi. Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri katılım gösterdi.

BU GÜNLERE GELMEMİZDE EMEĞİ BÜYÜKTÜR

Gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk sözü aldı ve “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, bugün konuğumuz oldu. Öncelikle kendisine hoş geldiniz diyoruz. Kendisi, Kent Konseyi’nin kurulmasından bu günlere gelmesine büyük emek vermiş değerli bir büyüğümüz. Görev değişikliği dolayısıyla şu an Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapıyor. Gölcük şanslı bir kent. Nihat Abiş’e görevinde başarılar diliyoruz. İl başkanımız, bölge koordinatörümüz, başkanlarımızla daha güçlü bir Gölcük için hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

İADE-İ ZİYARET

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, yaptığı konuşmada “Önceki zaman içerisinde, yeni bir göreve başlamamız münasebetiyle Kent Konseyi’mizin değerli üyeleri olarak bizleri ziyarete geldiniz.  Her birinize görevlerinizde başarılar diliyorum. Büyükşehir Belediyesi’nin Gölcük’le alakalı, Kent Konseyi’mizin Kocaeli’nin genelini ilgilendiren konularda önerileriniz varsa ben onları not eder, başkanımız ve genel sekreterimizle paylaşırız. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“GÜNDEM MADDELERİ DEĞERLENDİRİLDİ”

Toplantının devamında, gündem maddelerinden biri olan “Gölcük Şehir Profili Çalışmalarının Başlatılması” konusu görüşüldü. Bu konuda her bir yürütme kurulu üyesinin fikirleri alındı ve not edildi. Gündemin diğer maddesinde, “Yürütme Kurulu Üyelerinin Gölcük Proje Havuzu için Proje Önerilerinin Alınması” konusu görüşüldü. Bu konuda da paylaşılan projelerin bir havuzda toplanması ve dönem içerisinde gerçekleştirilmesi konusunda görüş birliği oluştu. Toplantının devamında ise dilek ve temenniler iletilerek toplantıya son verildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

76 − = 70