Abiş’den Harb-İş’e ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörlüğü görevine atanan Nihat Abiş’den geçtiğimiz gün Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız’a iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

Bölge Koordinatörü Nihat Abiş göreve başlamasıyla birlikte hayırlı olsun ziyaretleri sonrasında iadeyi ziyaretlerini de sürdürürken geçtiğimiz gün Türk Harb-İş Kocaelli Şubesine de ziyaret etti.

Abiş’in ziyaretinde Başkan Turhan Yıldız, Mali Sekreter Nusret Subaş karşılarken çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundular, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Nihat Abiş “Yeni göreve başlamam ile birlikte yapmış olduğunuz nazik ziyaretiniz dolayı sizlere teşekkür ediyorum, bugün sizlere iadeyi ziyaret etmek istedim sizleri bizlerde yakinen takip ediyoruz, bizlerde sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Harb-İş Kocaeli Şube Başkanı Yıldız “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü olarak atanmasından dolayı bizler çok memnun kaldık, Nihat Başkanımız işini iyi bilen bir insan inanıyorum ki bu görevi de en iyi bir şekilde yerine getirecektir” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

68 − 60 =