GÖLCÜKLÜ GENÇ BERKİN’İ ÖVEN TÜRKKAN’A TEPKİ GÖSTERDİ İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ

 

 

 

Lütfü Türkkan’ın Gölcük ziyaretinde parti binasında yaptığı konuşmada, Berkin Elvan’ı baskıcı zihniyet öldürdü sözlerine tepki gösteren üniversite öğrencisi, parti üyesi genç Haluk Köseoğlu gazetemize çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

 

 

 

Geçtiğimiz gün İYİ Parti Gölcük Başkanlığı’nı 1.sıra milletvekili adayı adayı Lütfü Türkkan ziyaret etmişti. O ziyarete parti üyesi Haluk Köseoğlu’da gelen mesaj üzerine katılmış ve Lütfü Türkkan’ı dinlemiş. Türkkan’ın Gezi Parkı protestoları sırasında kafasına gaz kapsülünün isabet etmesiyle yaralanan ve 269 gün komada kaldıktan sonra 11 Mart 2014 tarihinde 15 yaşındayken hayatını kaybeden, elinde sapan ile polise taş attığı görüntülerin olduğu, terör örgütü yanlısı Berkin Elvan  ile ilgili sözleri nedeniyle partiden istifa ederek gazetemize bir açıklama yaptı.

 

“ELVAN’I BASKICI ZİHNİYETİN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ, ORAYI TERK ETTİM”

Köseoğlu açıklamasında şunları söyledi: “Erdoğan muhalifi bir ülkücü olarak İyi Parti’ye kayıt olmuştum.Telefonuma mesaj geldi.Lütfü Türkkan Saat:16.00’da  ilçe binamızda diye. Parti binasına gittim. Lütfü Türkkan ağabeyimiz geldi. Kendisini severim. İşçinin emeğini veren hayırsever iş adamlarındandır.Yaptığı açıklamada, İyi Parti’de herkesimden insanın olduğunu bana göre terörist olan Berkin Elvan’ı baskıcı zihniyetin öldürdüğünü onun daha çocuk olduğunu  söyledi.Ben bu açıklamasını hiç beğenmedim konuştuğu yeri terk ettim ve partiden istifamı verdim” dedi.

 

“BERKİN ELVAN KADAR EREN’E SAHİP ÇIKMADILAR”

Berkin Elvan dinimizde akil baliğ olmuş bir yaştaydı. O zaman,vallaha ben ekmek almaya kırmızı poşum, elimde bayrak, sapan cebimde 11 tane patlayıcı madde ile gitmiyorum diyen Köseoğlu ayrıca şunları söyledi: “Allah rahmet eylesin Berkin Elvan’a. Berkin Elvan’ı sahiplenen CHP, HDP, İYİ PARTİ bizim Erenimizi neden bu kadar sahiplenmedi, bunu çok merak ediyorum. Erenimizde çocuktu ona bakarsak. Ben bir ülkücü olarak her zaman devletimin yanında oldum. Polisime taş atan, polisime meşala fırlatan, taş atan çocuk dahi olsa tanımam. Berkin Elvan’ı bu kadar savunanlar unutmasınlar başı sıkıştıklarında 155’i arayacaklar. Heraklitos der ki ‘’Değişmeyen tek şey, değişimin ta kendisidir’’ Düşünceler değişebilir” ifadelerini kullandı.

 

“İYİ PARTİ SAĞ DEĞİL, SOL BİR PARTİ”

Köseoğlu son olarakta, “Devlet” Bahçeli Hocamızın bu yolda haklı olduğunu görüyorum. Kimse sormuyor bu adam 70 yaşında, bu adamın ismini tam 70 yıl önce kim “Devlet” diye koydu? Benim hiç çevremde “Devlet” diye tanıdığım yok. Ve Türk siyaset tarihine bakıyoruz. “Devlet” Bahçeli  Türkiye’nin bütün kritik kararlarına direkt etki eden bir insan olarak karşımıza çıkıyor. Abdullah Gül’ün Cumhubaşkanlığı seçiminde CHP sırf seçilmesin diye Meclise girmezken “Devlet” Bahçeli hocamız meclisteydi. Ve Gül öyle seçildi. Bakıyorsun, “Devlet” Bahçeli 15 Temmuz’dan önce AKP hükümetini FETÖ konusunda kaç kere uyardı. Bakıyorsun, Başkanlık sistemi rafa kalkmıştı. “Devlet” Bahçeli bir açıklama yaptı. Hükümet getirsin başkanlık sistemine destek veririz diye. Bir baktık Başkanlık sistemi geldi. Bakıyorsun, erken seçimi ilk “Devlet” Bahçeli öne sürdü. Bir baktık erken seçim. İyi bir araştırmacıyımdır. Bu olay Devlet Bahçeli hocamıza güvenimi daha da tazeledi. “Devlet” Bahçeli sırlarla dolu bir insan. Bazıları bunak filan diyorlar ona. Bu adam hiç evlenmedi diyerek inceden sırrı veriyorum. “Devlet” Bahçeli hocamız benim gözümde bir Şeyh Edebalidir, Devlet Bahçeli hocamız  benim gözümde bir Akşemsettin’dir. Bana göre İyi Parti sağcı bir parti değil, solcu bir parti. Bütün solcular İyi partiye oy verebilir. Merkez siyaset yapacağız derken kaş yaparken böyle göz çıkardılar.Kendilerine başarılar” diyerek sözlerini noktaladı.

 

ÖZEL HABER: SERKAN SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

74 − 65 =