GÖLCÜK GÖZYAŞLARIYLA CEMİL HOCASINI UĞURLADI!

Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Cemil Sarı, geçirdiği kalp krizi sonrası genç yaşta hayatını kaybetti. Cemil Sarı’nın vefat haberi ilçemizde ve eğitim camiasında derin üzüntü yarattı. Müdür Yardımcısı Cemil Sarı’nın cenazesi son zamanlarda ki en yoğun katılım sağlanan cenaze töreni oldu.

ÇOK SEVİLEN BİR İSMİ UĞURLADIK

Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Cemil Sarı, kalp krizi nedeniyle genç yaşında hayatını kaybetti. Cemil Sarı, görev yaptığı Çakabey Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Hülya Uzuner Sarı’nın eşi, 42 yaşında ve 2 çocuk babasıydı. Cemil Sarı’nın cenazesi geçtiğimiz gün Öğle Namazına müteakiben Gölcük Tevfik Hoca Camii’nde yoğun bir katılımla kılınan cenaze namazının ardından, Hasaneyn Köyü Mezarlığı’na defnedildi.

YOĞUN KATILIM

42 yaşında hayatını kaybederek, sevenlerini, öğrencilerini ve eğitim camiasını derin yasa boğan Müdür Yardımcısı Sarı’nın cenazesine Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Çakabey Anadolu Lisesi Müdürü Murat Sert, Okul İdari Personeli, İlçemizin diğer Okul Müdürleri, çok sayıda Öğretmen, Öğrenciler, dostları ve sevenleri  katıldı. Bizde Gölcük Vizyon gazetesi olarak merhum’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi, dostları, sevenleri  ve eğitim camiasına sabırlar ve başsağlığı dileriz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)