“Baz istasyonu kanser üretiyor”

Gölcük İhsaniye Çiftlik Mahallesi Özler Caddesi No: 28’de bulunan Baz istasyonu mahalle sakinlerini isyan ettirdi.

Gölcük Çiftlik Mahallesi Özler Caddesinde bulunan boş binanın çatısına kaçak kurulan bas istasyonu mahalle sakinlerini isyan ettirdi, Yıkılacak olan binadan taşınan baz istasyonu mahalle sakinleri karşı çıktı.

Gölcük Belediyesi tarafından istimlak edilen boş binanın çatısına kurulmuştu ancak Belediye tarafından yıkılacak olan binanın çatısındaki baz istasyonu yakınındaki bir binanın çatısına kurulurken mahalle sakinleri isyan ederek dikilmesine karşı çıktılar.

Mahalle sakini Davut Şahin “Mahallemize 10 yıl önce depremden dolayı Gölcük Belediyesi tarafından istimlak edildi, ancak yetkili firma buraya kaçak baz istasyonunu kurdu, yıkılacak olmasından dolayı hemen aynı mahallede bir başka binanın çatısına kuruyordu bizlerde mahalle sakinleri olarak kurulmasını istemiyoruz.

Şahin “Bu mahallede baz istasyonu kurulduğundan bu yana 7 mahalle sakinimiz kanserden vefat ettiler ve şuanda da 4 tane de epilepsi hastamız bulunuyor, bu baz istasyonu kanser dağıtıyor mahallede baz istasyonu istemiyoruz, burada bir çok çocuk yaşıyor çocuklarımız bu yaşta kansere yakalanmasını istemiyoruz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

42 − = 36