Gölcük-İzmit Kooperatifi kongreye gidiyor

41 No’lu Gölcük-İzmit Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi kongreye gidiyor. Mevcut Başkan Mehmet Malçok’un aday olmadığı kongrede Kemal Köseoğlu adaylığını açıkladı.

Gölcük-İzmit Kooperatifi kongreye gidiyor

41 No’lu Gölcük-İzmit Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi’nin olağan kongresi 30 Nisan Salı günü kooperatif binasında gerçekleşecek. 72 delegenin oy kullanacağı kongrede mevut başkan Denetleme Kurulu Başkanı olacağı için yeniden aday olmayacağını dile getirdi.

1972 yılından beri minibüsçülük alanında her bölümde çalıştığını ifade eden yeni başkan adayı Köseoğlu yaptığı açıklamada, “ Ben mesleğe 1972 yılında ilk olarak muavinlik yaparak başladım. Bugüne kadar minibüsçülüğün her kademesinde görev aldım. Şimdi de Allah nasip ederse kooperatif başkanlığına aday olduk. Bizim amacımız tüm minibüsçülerimizi tek çatı altında daha derli toplu bir şekilde toplamak ve ekmek kazanmanın derdindeyiz. Mehmet Malçok başkanımız  görevi bizlere tevdi ederken, kendisi denetim kurulu başkanımız olarak yine bizlerle beraber olacak. Yönetimimiz aynen devam edecek” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)