“BİRLİKTEYİZ VE DAHA GÜÇLÜYÜZ”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, basın toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği toplantıda Cumhur ittifakı ile ortak oluşturulan meclis listesi ve seçim süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Seymen, ” Birlik ve beraberliği koruyarak zillet ittifakına karşı dimdik ayaktayız. Birlikteyiz ve daha güçlüyüz” dedi.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Cumhur İttifakı için “Cumhur ittifakı olarak tek meclis listesi üzerinde ortak aday çıkarmaktan duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum. 15 Temmuz sonrasında hain darbe girişimi ardından kurulan Cumhur İttifakı milletinden aldığı güç ile yerel seçimlerde de birlik ve beraberliğini koruyarak zillet ittifakına karşı dimdik ayaktadır. Ben eminim ki bu birliktelik yerel seçim sonrasında da güçlenerek yoluna devam edecek ve ülkeyi karanlığa götürmeye çalışan odaklara geçit vermeyecektir.“ dedi.

GENÇ, DİNAMİK, YENİLİKÇİ MECLİS ÜYELERİ

Meclis listesi için “Genç, dinamik, yeni yüzlerinde yer aldığı bir meclis listesi ile halkımızın karşısındayız. Tabi ki bunun yanında tecrübeli arkadaşlarımızla listemizi harmanladık. Meclis listemizin Gölcük’ün beklentilerini her yönüyle karşılayacağını düşünüyoruz. Yeni dönemde hayata geçireceğimiz gönül belediyeciliği şiarımızla meclis üyelerimizde dinamik, yenilikçi, her zaman halkla iç içe bir anlayış sergileyerek gönülleri fethedeceklerdir. “ diyen Seymen sözlerine “Zaten adayımız Av. Ali Yıldırım Sezer’de bu anlayışın daha şimdiden en açık örneğidir. Gerçekten halk odaklı gönülleri kazanmaya yönelik bir seçim çalışması sürdürüyor ve 1 Nisan’dan sonraki süreç içinde bu noktada şimdiden gönüllere giriyor.“ diyerek devam etti.

“BİRİZ, BİRLİKTEYİZ VE DAHA GÜÇLÜYÜZ”

Seymen son olarak “AK Parti Cumhur ittifakı ile birlikte yeni dönemde büyük bir zafere daha imza atıp, Gölcük’te hizmet belediyeciliğini daha da arttırarak yoluna devam edeceğine yönelik inancım tamdır. Saha da bunu görüyoruz. Müthiş bir ilgi ve sevgi ile karşılaşıyoruz. Bu noktada adayımız Sezer’e ve meclis listemizde yer alan tüm arkadaşlara güvenim sonsuz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Biz her zaman olduğu gibi bugünde Cumhur ittifakıyla biriz, birlikteyiz ve daha güçlüyüz.” diyerek konuşmasına son verdi. HABER: Büşranur DURDU

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)