“HAMSİ ŞENLİĞİ YAPILDI”

Gölcük Değirmendere Kastamonulular derneğinin geleneksel 6. Izgara Hamsi şenliği siyasileri  bir araya getirdi.

Gölcük Değirmendere Kastamonu Doğanyurtlular Kalkındırma ve Dayanışma Derneğinin 6. Geleneksel Izgara Hamsi Festivali büyük ilgi gördü. Dernek Başkanı Nazım Al, Yönetim Kurulu üyesi ve siyasiler katıldı.

BÜYÜK KATILIM SAĞLANDI

Gölcük Değirmendere Kastamonu Doğanyurtlular Kalkındırma ve Dayanışma Derneğinin 6. Geleneksel Izgara Hamsi Festivaline geçtiğimiz büyük bir katılım sağlanırken şenliğe Kocaeli Milletvekili eski Bakan Fikri Işık, Göşlcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetimi, CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, Belediye Meclis üyeleri ve adayları çok sayıda davetliler ve Kastamonulular katıldılar.

GELENEKSEL HAMSİ ŞENLİĞİ SÜRECEK

Gölcük Değirmendere Kastamonu Doğanyurtlular Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nazım Al “Derneğimizin geleneksel 6. Hamsi Şenliğimizi yapıyoruz, bu geleneğimiz her yıl devam edecektir bu gün buraya katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. HABER: Soner GÜLEZER

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =