EVİNDE AĞIRLADIĞI MİSAFİRİ 4 BİN DOLARINI ÇALDI

 

Gölcük Merkez Mahallesi Preveze caddesi üzerinde ilginç bir hırsızlık olayı meydana geldi. Afganistanlıların açtıkları tütün mamulleri dükkanına hırsız girdi. Hırsızlığı yapanda akşam evlerinde ağırladıkları Afgan misafirleri.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük Merkez Mahallesi, Preveze Caddesi üzerinde bulunan Afganistanlıların açtıkları türün mamülleri dükkanına hırsız girdi. Ömer Rahimi (19) adlı şahısın iş yerini İstanbul’dan arkadaşı ve evlerinde bir gece misafir ettikleri arkadaşı kasayı boşaltıp sırra kadem batı.

KASADA BULUNAN 4 BİN DOLAR’INI ÇALDILAR

İddialara göre Ömer Rahimi’nin Afganistanlı bir arkadaşı İstanbul’dan Gölcük’e geldi. Ömer Rahimi’yi buldu daha sonra iş yerinde oturdular, akşam misafir kalmak istedi. Ömer Rahimi bunu kabul etti ve Donanma Mahallesindeki evlerine gittiler. Gece geç saatte evde misafir ettikleri arkadaşı iş yerinin anahtarı ve cep telefonu çaldı ve iş yerine gitti. İş yerinde kasada bulunan 4 Bin Dolar parayı alarak ortadan kayboldu. Olayı fark eden iş yeri sahibi Ömer Rahimi hemen polisi aradı, olay yerine gelen Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çevrede güvenlik kameraları çalışması yaparken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Haber: Soner Gülezer

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)