90+5’TE LİDERİ DEVİRDİK

Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Kocaeli Bayan FK, Pazar günü Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda ağırladığı lider 1207 Antalyaspor’u 90+5’te Erva Merve’nin golü ile 2-1 mağlup etti.

İLK YARI 1-1 BİTTİ

İlimizi bu sezon ilk kez 2.Lig’de temsil eden Kocaeli Bayan FK Pazar günü Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda lider 1207 Antalyaspor’u konuk etti. Müsabakaya iki takım da kontrollü başladı. Dakika 16’da ise 1207 Antalyaspor ceza alanı içerisinde endirekt serbest vuruş kazandı. Bütün takımın kale çizgisine baraj kurduğu pozisyonda 1207 Antalyaspor’dan Sudenur’un şutu ağlarla buluştu 1-0 öne geçtiler. Kocaelispor Bayan futbol takımı golün olumsuz etkisini üzerinden hemen atarken karşılaşmanın 23. dakikada Merve ile eşitliği sağladı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

KOCAELİ BAYANLAR 90+5’TE GÜLDÜ

İkinci yarıda temsilcimiz oyunun üstünlüğünü tamamen ele aldı. 1207 Antalyasporlu futbolcular devrenin başından itibaren zaman geçirmek için sık sık topsuz alanlarda kendilerini yere attılar. Son on dakikada rakibi adeta kalesine hapseden Kocaeli Bayan FK 90+5. dakikada gelişen atakta ise topa çok iyi bir vuruş yapan Erva maçın skorunu belirledi: 2-1. Bu sonuçla Kocaeli Bayan FK 14 puanla ikinci sıraya yükseldi. Bir maçı fazla olan 1207 Antalyaspor ise 18 puanla liderlikte yer aldı.  Yeşil-Siyahlı ekibimiz bu hafta pazar günü Adana İY ile deplasman da karşılaşacak.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =