“7’DEN 70’E, HERKESİN MUHTARI OLACAĞIM”

Gölcük Donanma Mahalle Muhtar Adayı Sibel Fitozoğlu,  seçimlerden önce önemli açıklamalarda bulundu. Fitozoğlu, “Seçildiğimde elim Donanma Mahallesinin üzerinde olacak.  Yetkilerimin el verdiği ölçüde istek ve görüşlerimi olabildiğince gerçekleştirmeye çalışacağım. Çözüm üretme yeteneğim ve insanlara olan sevgimle muhtarlık görevini hakkıyla yapacağıma inanıyorum” dedi.

31 Mart yerel seçimlerine çok az bir süre kaldı. Adaylığını koyduğu ilk andan itibaren mahallesi için bir an boş durmadan çalışan, yorulmak bilmeyen Donanma Mahallesi Muhtar adayı Sibel Fitoğolu yaptığı açıklamada , “7’den 70’e tüm mahalle sakinlerimin dertleriyle dertlenecek bir insanım. Benim hayattaki ilkem “İnsan” kendimi bildim bileli insanlara yardım etmek benim en büyük ilkemdir.   Ben Donanma Mahallesi’nin sesi olacağım, mahallemizdeki hasta, yaşlı bakıma muhtaç, ihtiyaçlı çocuklarımızı, yoksul yurttaşlarımızı belirleyip onlarla ilgileneceğim. Kimsesiz, yetim ve dulların durumlarıyla ilgilenip sorunları en aza indirmeye çalışacağayım. Mahallemizdeki başarılı ve yetenekli öğrencilerden yoksul, az gelirli olanlara Gölcük Belediyemiz ile hayırseverlerden burs sağlama çabasında olacağım, çocukların bizim geleceğimiz olduğu bilinci ile yaşadım hep hayatımı, onların sesi olmak için elimden gelenin fazlasını yapacağım” ifadelerini kullandı.

 “BENİM İLKEM İNSANLARA YARDIM ETMEK”

Fitozoğlu açıklamalaranı, “Aracı bir yönetim birimi olan muhtarlık,  yetkileri dâhilinde sesinize ses olacağım. Şunun altını çizmek isterim ki; Ben hayatım boyunca iyi bir dinleyici oldum, kendimi bildiğim andan itibaren insanlara yardım etmek, insanlara dokunmak benim hayatta ki en büyük ilkemdir. Ben yetkilerimin el verdiği ölçüde istek ve görüşlerinizi olabildiğince gerçekleştirmeye çalışacağım, vaatlerimin takipçisi olacağım. Kendime olan güvenim ve çözüm üretme yeteneğimle muhtarlık görevini hakkıyla yapacağıma inanıyorum” beni bir evladınız, bir ablanız olarak kabul görmeniz en büyük sevincimdir. Siz değerli Donanma Mahallesi sakinlerinin oylarına talibim, birbirinden değerli sizin içinizden biri olan azalarım, Rahime Özcan, Selvinaz Köseoğlu, Murat Uzuner ve Ertuğrul Güler ile sizlere hizmet etmek için çıktığımız bu yolda taktir siz değerli Donanma Mahallesi sakinlerimin. Sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum” diyerek bitirdi. Haber: Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 2