500 KİŞİLİK AŞURE DAĞITTILAR

CHP Kadın Kolları Şirinköy’de

500 KİŞİLİK AŞURE DAĞITTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe  Kadın Kolları Şirinköy  meydanında mahalle temsilcilerinin de desteğiyle 500 kişilik aşure dağıttı.

Yoğun ilgi gördü

İçinde bulunduğumuz Muharrem ayı münasebetiyle CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve yönetimi Şirinköy Meydanında Mahalle temsilcilerinin de desteğiyle aşure etkinliği düzenlediler. Şirinköy halkının yoğun ilgi gösterdiği aşure etkinliğinde kısa sürede 500 kişilik aşure dağıtıldı.

Başkan Gürel’de katılım gösterdi

CHP İlçe Kadın Kolları ve yönetimi tarafından organize edilen aşure etkinliğine kadın Kolları yönetiminin yanı sıra CHP İlçe başkanı Fikret Gürel ve CHP İl Saymanı İsmet İşeri, Mahalle temsilcileri de katılım gösterdi.

İşeri, “Aşure Etkinliğimize halkımızın ilgisi büyüktü”

Aşure etkinliği hakkında bilgi veren CHP İlçe kadın Kolları Başkanı Mine İşeri yaptığı açıklamada, “ Muharrem ayı nedeniyle her sene organize ettiğimiz aşure etkinliğimizi bu sene Şirinköy’de gerçekleştirmek istedik.  Şirinköy’de organize ettiğimiz birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma ve bereketin simgesi olan Aşure Etkinliğimize halkımızın ilgisi büyüktü. 500 kişilik aşuremiz kısa sürede tükendi. Etkinliğimize İlçe Başkanımız Fikret Gürel, İl yöneticimiz İsmet İşeri İlçe yöneticilerimiz, Meclis üyelerimiz  katılım sağladılar. Aşure etkinliğimizde emeği olan herkesin emeğine sağlık” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

93 − 91 =