Millet İttifakı da mazbatasını aldı

Millet İttifakı da mazbatasını aldı

31 Mart Yerel Seçimlerinin tamamlanmasının ardından, ilçemiz Gölcük’te seçilmiş insanlar bir bir mazbatalarını alamaya devam ediyor. Cumhur İttifakı seçilmişleri mazbatalarını alırken, bugün de Cumhur İttifakı’nın CHP’li ve İYİ Partili Gölcük Belediye Meclisi üyesi olan 12 kişi mazbatalarını aldı.

MİLLET İTTİFAKI’IN 12 MECLİS ÜYESİ VAR

Geçtiğimiz pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçiminde, AK parti ve MHP’nin oluştutduğı Cumhur İttifakı’nın ardından Gölcük’te ikinci olan Millet İttifakı’nın CHP’li ve İYİ Partili Gölcük Belediye Meclisi üyesi olan 12 kişi mazbatalarını aldı.

12 Gölcük Belediye Meclis üyesini, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri ve Millet İttifakı üyeleri yalnız bırakmadı. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Yılmaz Boyraz, Gölcük Belediye Meclisi Üyeleiğine seçilen isimlerin mazbatalarını tel tek vererek, Hayırlı Olsun dilekleriyle takdim etti. Cumhur İttifakının CHP’li ve İYİ Partili Üyeleri Gölcük Belediyesi Meclis Üyeleri, mazbataları ile hepbirlikte objektiflere poz vererek, bu anı ölümsüzleştirdiler.

MİLLET İTTİFAKI’NIN MECLİS ÜYLERİ

1- Pınar Naak

2- Özgür Yılmaz

3- Gülcan Güç Denizci

4- Mehmet uzunmer

5- Murat Ağacan

6- Halit Güloğlu

7- Halit Motor (İYİ Parti)

8- Hüseyin Köroğlu

9- Türkan Çimen

10- Güney Yılmaz

11- Emrah Salbacak (İYİ Parti)

12- Muharrem Aydın.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

80 − = 74