40 YILLIK ŞİRKET ARTIK ONA EMANET

“DEDEMİN VE BABAMIN İZİNDEN GİDECEĞİM”

Gölcük’ün en eski esnaflarından Kemal Sarı’nın torunu, geçtiğimiz 3 Ekim’de kaybettiğimiz ilçemizin sevilen sayılan ismi Muzaffer Sarı’nın oğlu Kemal Sarı genç yaşına rağmen büyük bir sorumluluğun altına girdi. Babasının vefatı sonrasında 40 yıllık şirket artık ona emanet. Sarı yaptığı açıklamada, “Dedemin ve babamın izinden gideceğim” dedi.

Gölcük’ün en eski esnaflarından Kemal Sarı’nın torunu, geçtiğimiz 3 Ekim’de kaybettiğimiz ilçemizin sevilen sayılan ismi Muzaffer Sarı’nın oğlu Kemal Sarı genç yaşına rağmen büyük bir sorumluluğun altına girdi. 40 yıldır ilçemizde hizmet veren Sarılar Orman Ürünleri ve Nakliyat Şirketi’nin başına geçen Kemal Sarı, dede ve baba mesleğini gelecek kuşaklara iletmek ve daha yukarılara taşımak için şirketin başına geçti.  Bu büyük sorumluluğun farkında olan Kemal Sarı dedesinden ve babasından öğrendiği dürüstlük ve profesyonellik ilkesini en iyi şekilde işlerinde sürdürüp, şirketi daha üst seviyelere çıkarmayı hedefliyor.

“AZİMLE VE ŞEVKLE ÇALIŞACAĞIM”

Babamın ve dedemin izinden gideceğinin altını çizen Sarı gazetemize yaptığı açıklamada, “Babamın vefatı bizleri çok ama çok üzdü. Bir evlat olarak onun gibi bir babam olduğu için gerçekten gurur duyuyorum. Mekanı cennet olsun. Allah gani gani rahmet eylesin. Babam bizim işlerimizin bel kemiği idi. Dedemden aldığı bayrağı en iyi şekilde sürdürdü. Şimdi sıra bana geldi. Ben Sarılar Orman Ürünleri ve Nakliyat firmasının devam etmesi ve işlerini daha da büyütmesi noktasında azimle ve şevkle çalışacağım. Doğruluktan hiç bir zaman vazgeçmeyeceğim. Rabbim yardımcımız olsun” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

34 + = 38