4 BİN KASE AŞURE DAĞITTI

 

 

 

İlçemiz merkezinde hizmet veren ve sektörünün en köklü işletmesi olan 1956 yılında kurulan Ümit Usta, Cuma günü 13. geleneksel aşure dağıtımı gerçekleştirdi.  Gölcüklü vatandaşlara toplam 4.000 bin kase aşure dağıttı. Her yıl olduğu gibi bu yılda Ümit Usta’nın aşurelerine büyük ilgi vardır.

 

 

 

İçinde bulunduğumuz günlerin rumi takvime göre mübarek Muharrem ayı olması nedeniyle, ilçemizin çeşitli bölgelerinde aşure dağıtımları sürüyor. Aşure dağıtımını geleneksel hale getiren ve bu yıl 13’incisini yapan ilçemizin en köklü işletmelerinden birisi olan  Ümit Usta, bu geleneği bu yılda bozmadı.

 

KENDİ ELLERİYLE YAPTI, YİNE KENDİ DAĞITTI

Ümit Usta Cuma namazı sonrası 13. geleneksel aşure dağıtımında, vatandaşlara toplam 4.000 kase aşure dağıttı. Aşure kazanlarının birisinin üstünde kırmızı beyaz ay yıldızlı bayrağımızı temsil eden motif bulunuyordu. Ümit Usta firmasının sahipleri bizzat kendileri yaptıkları aşureleri, yine kendi elleriyle vatandaşlara ikram ettiler. Ümit Usta’nın aşuresine büyük ilgi olurken, zaman zaman kuyruklar oluştu. Vatandaşlar aşureleri afiyetle yerken, “Allah Kabul Etsin” demeyi de ihmal etmediler. Ümit Usta, Değirmendere’de ki şubesinin önünde de Cumartesi günü aşure dağıtımı yapacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

77 + = 84