‘ANIT PARK 15 TEMMUZ DEMOKRASİ PARKI OLMALI…’

 
a

 

15 Temmuz gecesi darbe girişiminde Gölcük, tüm halkı ve yöneticileri ile güzel bir imtihan verdi. Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ve Ak parti ilçe başkanı İdris Alp ilk anlardan itibaren koordinasyonu sağlayarak gerekli tüm tedbirleri aldılar. Cadde ve yolları keserek,  kritik noktalara halkı yönlendirerek FETÖ PDY kalkışmasının önüne geçildi. Cuntacıların Milletin evlatlarına, askerine, polisine, TBMM’ye ve Kamu kurum ve kuruluşlarına ateş açtığı masum insanlarımızı şehit ettiği 15 Temmuz gecesinde Türkiye’nin kurtarılması ve kollanması için görevin halka düştüğünün açıklanmasıyla binlerce kişi meydanlara indi. Emniyet güçlerimiz halkın da desteğiyle olayları bastırabildi.

Türk milleti ‘büyük bir millet olduğunu’, boşuna tarihler yazmadığını bir kez daha gösterdi.

Temmuz gecesinden itibaren, her akşam halkımız demokrasi nöbeti adı altında Anıt Parkımızı hınca hınç doldurdu. Darbe karşıtı gösteriler, demokrasi nöbetleri işte bu Anıt Park meydanında yapıldı. Her şey muazzam güzellikteydi.

Sizce de,  Anıt Parkın adı 15 Temmuz Demokrasi Parkı olarak değiştirilse, giriş bölgelerine o geceyi simgeleyecek şekilde tasarım ve çalışmalar yapılsa, kısacası kafamızı kaldırdığımızda görebileceğimiz bir 15 Temmuz Demokrasi Parkı yazısı görebilsek. Gölcüğümüzü ve Gölcük halkımızı gururlandırmış olmaz mısınız?

 

AK PARTİ İlçe Teşkilatı

15 Temmuz darbe girişiminde canları pahasına vatanımızı ve demokrasimizi savunan İdris ALP ve ilçe yönetimi şehit ve gazilerimize ulaştırmak üzere Ziraat Bankasında açılan yardım hesabına bağışta bulunmaları, Gölcük Ak Parti Teşkilatı olarak takdire şayan bir örnek oluşturmuştur. Parti, kurum ve kuruluş ayırmadan tüm teşkilatların bu kampanyaya destek olmaları ve devam ettirmeleri tek temennimiz. Sayın İdris ALP ve bu oluşuma katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.

Mehmet YAŞAR’ dan Örnek Davranış

15 Temmuz Darbe girişiminden sonra il ve ilçe meydanlarında tutulan nöbetlere maddi destek sağlayan iş adamlarının bazıları bayrak dağıttı, bazıları yemek ve su verdi. Gölcükspor yöneticisi ve SS.39 nolu Değirmendere-İzmit kooperatif Başkanı Mehmet Yaşar “Pazar günü yapılacak olan Miting’e, Değirmendere-İzmit kooperatifi üyeleriyle aldığımız karar doğrultusunda tüm halkımızı ücretsiz Miting alanına taşıma kararı aldık. Pazar günü saat 15:00 – 19:00 saatleri arasında Değirmendere-İzmit arasında Miting’ e gitmek isteyen vatandaşlarımızdan ücret almayacağız. Yaşanan süreçte Devletin varlığına, bütünlüğüne kast edenlere karşı dik duran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan gönül borcumuzu halkımızla paylaşmak istiyoruz” dedi.

Gölcükspor yöneticisi ve SS.39 nolu Değirmendere – İzmit kooperatif başkanı Mehmet Yaşar’ın, sağladığı bu örnek davranışını takdir ediyorum.

Belki de çoğunluğumuzun bildiği ama şu günlerde söylenmesi daha anlamlı olan Gölcük Marşıyla sizlere Allahaısmarladık diyorum.

Gölcük Marşı

Dalgalanan körfezin incisisin sen GÖLCÜK

Yeşil ile mavinin içindesin sen GÖLCÜK

Ne mutlu senin bağrında olan

Bu güzellikleri yaşayan

Umudumuz sevdiğimiz yersin sen GÖLCÜK

( Halit Recep ARMAN )

Her şey GÖLCÜK için…

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 5 =