3 YAŞINDAKİ LİNA’NIN CESEDİ DERİN DONDURUCUDAN ÇIKTI!

Dün Müge Anlı ile Tatlı Sert programına kayıp iki kızını aramak için canlı yayına katılan anne M.İ. ve eski kocası A.E.’nın verdikleri bilgiler doğrultusunda dün Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.
‘ÇOCUKLARIM KAYIP’
Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan anne M.İ. kendisine fuhuş yaptıran çocukluk arkadaşı ve sevgilisinin, çocuklarını alıkoyduğunu iddia etmişti.  Bu sırada canlı yayına telefonla katılan komşusu, M.İ.’nin 1.5 yaşındaki küçük kızı Naime’nin kendisine bırakıldığı bilgisini paylaştı. Verilen bu bilgi sonrası Melisa isimli bir kadın tarafından çocuğun kendisine bakılmak için bırakıldığını söyledi.
MÜGE ANLI İLE TATLI SERT PROGRAMINDA VERİLEN BİLGİLER DOĞRULTUSUNDA GAZİANTEP CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI SORUŞTURMA BAŞLATTI
Haber alınamayan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay ise ihbar üzerine harekete geçen Gaziantep İl Müdürlüğüne bağlı Asayiş şube müdürlüğü operasyon için düğmeye bastı.  Kendini Gamze olarak tanıtan ve sevgilisi olan Mehmet. A.’yı  yakalamak için operasyon başlattı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Mehmet. A.’ya ait olan emlak ofisine baskın yapıldıktan sonra kıskıvrak bir şekilde yakalanan Mehmet A. Yine kendisine ait olan çocuk giyim mağazasına götürüldü. Seyrantepe Mahallesindeki bu giyim mağazasında düzenlenen operasyonda derin dondurucuda 3 yaşındaki Lina Nazlı Erba’nın cesedi bulundu.
3 YAŞINDA Kİ LİNA’NIN CESEDİ DERİN DONDURUCUDA BULUNDU
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında verilen bilgilere göre 3 yaşındaki Lina Nazlı Erba’nın, darp edilerek öldürüldükten sonra derin dondurucuya konulan çocuğun cesedi incelenmek üzere Adli Tıp’a gönderildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

24 − = 20