25 GÜNLÜK BAKIMDAN SONRA TEKRAR HİZMETTE

 

Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Tesisi 25 günlük bakım çalışmalarında vatandaşların daha hijyenik bir ortamda vakit geçirmeleri adına gerekli tüm çalışmalar yapıldı. yıllık rutin bakımları tamamlanarak 7 Haziran – 14 Haziran tarihleri arasında saat 17.00 gece 01.00 saatlerinde halkımızın hizmetine başladı.

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Tesisi, yıllık rutin bakımları tamamlanarak 7 Haziran – 14 Haziran tarihleri arasında saat 17.00 gece 01.00 saatlerinde halkımızın hizmetine başlamıştır. Ramazan Bayramı ve sonrasında 09:00 gece 23:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek. 25 günlük bakım çalışmalarında vatandaşların daha hijyenik bir ortamda vakit geçirmeleri adına gerekli tüm çalışmalar yapıldı.

 

ILICA HANGİ HASTALIKLARA İYİ GELİYOR?

Bakım sonrası hizmete başlayan Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca tesisi aynı şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Ilıca suyunun, yapılan tahlilleri neticesinde cilt hastalıkları, mide hastalıkları, astım ve benzeri birçok hastalığı tedavi edebilecek niteliklere sahip olduğu tespit edildi. Termal Tesis Binasının zemin katında bay-bayan ayrı olmak üzere yetişkin termal havuzları, çocuk havuzları, özel aile odaları, Türk Hamamları, idari birimler bulunmaktadır. Bodrum katta bay-bayan masaj odaları, saunalar, tuz odası ve soyunma odaları bulunmaktadır. Termal Tesiste açık ve kapalı yemek salonları, kafeterya, çocuk oyun alanı, ofisler bulunmaktadır. Ayrıca Tesis alanı içerisinde otopark, dinlenme, gezinti alanları ve yeşil alanlar mevcuttur. Yazlık Ilıcası Kocaeli’nin ve Gölcük’ün en önemli değerlerinden biri olmaya devam ediyor.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + = 8