23 NİSAN KUTLAMALARI ÇELENK SUNMA TÖRENİ İLE BAŞLADI

 

 

 

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Anıtpark’ta yapılan Atatürk Heykeline çelenk koyma töreni ile başladı.

SİYASİ PARTİLERDEN YOĞUN KATILIM

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği programa Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetimi, İYİ Parti İlçe Başkanı Büşra Karademir ve yönetimi, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve yöneyimi, siyasi partilerin kadın kolları ve gençlik kolları yönetimleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve az sayıda vatandaşlar katılım gösterdi.

GÜLSUYU HEYKELİNE ÇELENK SUNUMU YAPTI

Gerçekleştirilen program öncesinde Gölcük Anıtpark’ta ilk olarak öğrenciler yerlerini aldı. Protokol üyelerinin de yerlerini almasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Atatürk heykeli önüne çelenk sunumu yaptı. Sunumun ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. İstiklal Marşımızın okunmasının ardından çelenk sunma töreni sona erdi. Programın devamı, ilçemiz okullarından Turgut Özal İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

 

 

 

 

 

Print

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

93 − 90 =